Position: sygdoms > 5 >

brystkræft måned -Canada

   Ligesom resten af verden , fejrer Canada Breast Cancer Awareness Month i oktober . Desværre , Canada er også ligesom resten af verden i , at en betydelig procentdel af sine borgere er berørt af brystkræft , ikke at nævne de andre forskellige former for kræft hvert år . Ifølge den canadiske Kræftens Bekæmpelse , vil to af hver fem canadiere udvikle kræft på et tidspunkt i løbet af deres liv. Det samfund bemærker , at brystkræft er den hyppigst diagnosticerede cancer for borgerne , med 22. 300 canadiske kvinder er diagnosticeret med sygdommen i 2007 . Dette har gjort bestræbelser på at uddanne kvinder om behandlinger og forebyggelsestiltag endnu mere afgørende i Breast Cancer Awareness Month

Run for the Cure

Den canadiske Breast Cancer Foundation 's CIBC Run for the Cure er typisk den første søndag i oktober i mere end 50 lokalsamfund i hele Canada . I 2008 rejste køre 28500000 $ . Dette gjorde det det største en -dags begivenhed , der rejser penge til brystkræft forskning og en kur i Canada .

sponsorer


Mange lokale og internationale selskaber sponsor arrangementer , fundraisere og andre Breast Cancer Awareness Month aktiviteter . Kurver, all- kvindelige fitness kæde , tilbyder nye medlemmer rabat serviceafgifter hvis de kan bevise, at de har for nylig haft en mammografi . Tæppe Et udslip 10 er specielt konstrueret velkommen måtter , der indeholder pink bånd . Hvert år i oktober , Energizer gør en betydelig donation på ca $ 40. 000 til den canadiske Kræftens Bekæmpelse og indeholder en lyserød-bånd pin i specielt markeret batteripakker .

Punkter til køb


Ud at hæve penge , øge kendskabet til brystkræft-kræft statistik , risici , forebyggelsestiltag , diagnoser og screeninger er en stor del af Breast Cancer Awareness Month . Selv om de fleste samfund og provinser skabe deres egne uddannelsesprogrammer og produkter , den canadiske Cancer Society sælger Thingamaboob , en nøglering med to forskellige størrelser perler for enden af den . Disse perler er beregnet til at uddanne kvinder om , hvad en bryst klump måske har lyst til.

Uddannelse


Talrige organisationer og samfund offentliggøre deres statistik om brystkræft med henblik på at uddanne canadiske kvinder i Breast Cancer Awareness Month . Nogle af de førende organisationer , der deltager i denne formidling af oplysninger omfatte canadiske Cancer Society , canadiske Breast Cancer Foundation , canadiske Breast Cancer Patient -pagten og Breast Cancer Society of Canada . Materialer , der er typisk udleveres indeholde oplysninger om definition , risikofaktorer , tidlig diagnosticering og screening -metoder , symptomer , diagnose , iscenesættelse og behandlinger til rådighed for brystkræft .

tage skridt Against Breast Cancer

Selvom det ikke er så stor som de landsdækkende Run for the Cure begivenhed , vært den canadiske provins Ontario en tur for sig selv, at tage skridt Against Breast Cancer . Dette 10K tur er rettet mod familier , der kan bringe deres klapvogne , vogne , kæledyr og mere til at gå sammen i enighed mod brystkræft i løbet af oktober .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------