Position: sygdoms > 5 >

define lymfomer

   Lymfom er en form for kræft, udvikler sig i lymfekirtlerne . Sygdommen rammer både børn og voksne og er den førende blod kræft i USA , ifølge Lymphoma Research Foundation . Behandling af lymfom afhænger fase af sygdommen , når diagnosen og den generelle sundhed i patienten. Heldigvis lymfom er en meget behandlelige type kræft med en høj kur sats

Betydning


Det lymfom Research Foundation hedder det, at næsten 500. 000 mennesker i USA har lymfekræft , med en anslået 75. 000 nye tilfælde diagnosticeres hvert år .

Typer


lymfomer er klassificeret som enten Hodgkins lymfom eller non- Hodgkin lymfom . Non- Hodgkin lymfom tilfælde tegner sig for omkring to tredjedele af alle lymfomer i amerikanere .

funktioner


lymfom opstår , når lymfocytter , eller hvide blodlegemer , multiplicere blive ondartede og derefter udvikle sig til tumorer , der påvirker lymfekirtler .

Symptomer

Den leukæmi og lymfom Society , at tidlig lymfom kan forekomme som en smertefri hævelse af et eller flere lymfeknuder . Da sygdommen skrider frem , feber , kulderystelser , nattesved , uforklarligt vægttab , kløe , træthed og en forstørret milt udvikle sig.

Behandling

Behandling af lymfom er med en kombination af stråling , kemoterapi og biologisk behandling . Ifølge den Lymphoma Research Foundation , har de seneste fremskridt i behandlingen af lymfom væsentligt forbedret prognosen for patienterne.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------