Position: sygdoms > 5 >

guld som en kur mod kræft

   Siden oldtiden guld har været en højt værdsat ædle metal. Denne sjældne metallisk element , der er fundet i naturlige omgivelser er ofte brugt i smykker og mønter . På et tidspunkt tandlæger brugt guld som materiale til fyldninger og kroner . Der har været flere lovende undersøgelser i de senere år , der indikerer guld partikler kan hjælpe angribe maligne celler og helbrede kræft

egyptiske Studies


I juli 2009 en gruppe af videnskabsfolk fra Egyptens Nationale Forskningscenter meddelte den vellykkede anvendelse af guld partikel behandlinger på kræft i bryst , hud og leukæmi ( kræft i blod . )

Dr. Mustafa el-Sayed er en egyptisk-amerikansk kemiske fysiker , der ledede undersøgelsen . Han oplyste, at guld partikler er fastsat ved hjælp af nanoteknologi . Proceduren manipulerer atomer , molekyler , og materialer til at danne strukturer om omfanget af nanometer , en milliardtedel af en meter .

Hvis godkendt af Ministeriet for Sundhed , sagde Dr. Sayedis forsøg på mennesker kan begynde i løbet af bare fem år .

Nanopartikler Attack Maligant Cells


Ifølge National Cancer Institute , En far og søn hold forskere fra University of California , San Francisco , og Georgia Institute of Technology fandt , at når den rettes guld nanopartikler blev forenet med en efterfølgende laserbehandling , blev de mundtlige kræftceller ødelagt .

Undersøgelsen blev foretaget af onkolog Ivan El-Sayed , M. D. , på University of Califiornia , San Francisco , og fysisk kemiker Mostafa El-Sayed , Ph. D. , ved Georgia Institute of Technology .

resultaterne af deres undersøgelse er offentliggjort i tidsskriftet " Kræft Letters ".

yderligere forskning


Forskere ved Cancer Research-UK på School of Pharmacy i London har udviklet en teknik at anvende gener indpakket i nanopartikler som et middel til selektivt at målrette kræftceller .

Bly videnskabsmand Dr. Andreas Schatzlein sagde nanoteknologi viser " et stort potentiale. "

I mellemtiden , i USA . , har forskere på Brown University udviklet en guld nanopartikel , som udelukkende angriber usunde eller unormale celler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------