Position: sygdoms > 5 >

hvordan man får tilskud til behandling af cancer patienter

  Finde ud af du har kræft kan være den mest traumatiske nyheder, du nogensinde kunne få . Ikke at have forsikring eller ikke har råd til behandlingen kan blive endnu mere ødelæggende . Der er hjælp til rådighed for dem ude af stand til at betale for kræftbehandling . Tilskud til rådighed for dem, der kvalificerer
1 .
Gå online for at cancer. gov ( se Resources ) . Der er flere muligheder for at modtage tilskud til behandling af kræft . Find linket til tilskud , der er placeret på den nederste højre side . Udfyld en ansøgning til bistand og send det ind
2 .
Kontakt National Cancer Institute , der giver tilskud til behandling af cancer patienter i hele landet . NCI er tilgængelig på telefon (800) 422-6237 , e-mail på cancergovstaff@mail. nih. gov og ved live chat på sin hjemmeside.

3 .
Kontakt institutioner , der behandler specifikke kræftformer . For eksempel , tilskud til brystkræft , kan du kontakte Greenebaum Cancer Center ( se Resources ) via e-mail eller på telefon ( 800 ) fra 888 til 8. 823 for at ansøge om tilskud. Den Komen Instituttet hjælper fond dem , der har brug for assistance på kræftbehandling gennem kræft centrum .
4 .
ansøge online for en stat offentligt tilskud . Ring eller besøg online din tilstand Medicaid afdeling for en ansøgning . For Texas opkald (800) 252-8263 eller gå til hjemmesiden i Resources . Der vil være et link hvordan man får hjælp . Klik på linket og det vil tage dig til en side for at vælge et program .

gode råd og advarsler • Kontakt din kirke for at se om det giver en mulighed for at modtager tilskud eller gaver for at få hjælp i at betale for kræftbehandling . Du bliver nødt til at udfylde en ansøgning for organisationen at afgøre, hvor meget af et tilskud , du vil modtage .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------