Position: sygdoms > 5 >

hvordan man forebygger livmoderhalskræft i den moderne æra

  Livmoderhalskræft dræber over 250. 000 kvinder om året på verdensplan . Det er den femte mest dødelige kræft hos kvinder . Heldigvis er det en, der kan forebygges , forudsat den rette skridt tages . I denne artikel vil jeg skitsere de forskellige trin , der kan udnyttes til at forebygge livmoderhalskræft i år 2009

Du skal bruge: .
Regelmæssig læge og årlige celleprøve
. Kondomer, hvis seksuelt aktive .
HPV-vaccination .1 .
Uddan dig selv om årsagerne til livmoderhalskræft . I en undersøgelse fra 2005 , vidste kun 20 % af amerikanske kvinder årsagen til livmoderhalskræft . Stort set alle tilfælde af livmoderhalskræft er forårsaget af det humane papillomavirus ( HPV ) . Dette er en seksuelt overført infektion , som kan føre til livmoderhalskræft .
2 .
Bevæbnet med denne viden , bruge sikker sex . Med andre ord kan regelmæssig brug af kondom hjælpe med at forhindre livmoderhalskræft .
3 .

Overvej at bruge vaccination mod HPV -infektion . For nylig har en vaccine mod 2 stammer af HPV er ansvarlig for op til 70 % af livmoderhalskræft er blevet godkendt af FDA til brug i USA . Det findes også i Europa .
4 .
Besøg din læge regelmæssigt for en årlig helbredsundersøgelse og celleprøve . Den celleprøve er medvirkende til tidlig opsporing og diagnosticering . Som med de fleste kræftformer , fører tidligere afsløring til højere helbrede satser .

gode råd og advarsler


 • Det er vigtigt at uddanne dig selv om dit helbred , ikke blot når det kommer til livmoderhalskræft , men på alle aspekter af dit helbred .
 • Mange mennesker er bekymrede over vaccinationer , men mere sygdom opstår på grund af manglende vaccination , end komplikationer fra vaccination . I hvert fald i denne sag er der alternative metoder til forebyggelse , hvis du er bekymret .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------