Position: sygdoms > 5 >

leukæmi kræftbehandlinger

   Leukæmi er en kræftform , der angriber din knoglemarv og blod . Leukæmi udvikler sig i dig hvide blodlegemer . Når du har en infektion i kroppen , det er din hvide blodlegemer , der bekæmper infektionen . Normalt dine hvide blodlegemer vokse og dele , når du har brug for dem . Men ifølge The Leukemia Lymphoma Society , leukæmi udvikler på grund af en ukontrolleret ophobning af dine blodlegemer . Akkumuleringen af disse blodceller derefter funktion ukontrollabelt . Leukæmi kan være svære at behandle , fordi sygdommen ikke skaber tumorer , der kan fjernes med kirurgi . Behandlinger kan variere afhængigt af den type leukæmi , hvor gammel du er , og om kræften har spredt sig til andre steder i kroppen

kemoterapi .


Kemoterapi er en standard form for behandling i kampen mod kræft . Kemoterapi er med til at dræbe enhver kræftceller i kroppen . Behandlingen kan tages enten af p-piller eller via en IV ( via din blodåre ) . Ifølge Mayo Clinic , med kemoterapi kan behandlingen enten med en enkelt stof eller gennem en cocktail af stoffer .

strålebehandling


Strålebehandling bruges til at dræbe eller stoppe væksten af leukæmi celler . Strålebehandling bruger enten X-stråler , eller højenergi- stråler at skade cellerne . Strålingen kan være rettet mod en bestemt websted i din krop , hvor de kan være mange leukæmiceller . Stråling kan også være rettet mod hele din krop til at udrydde leukæmi cellerne.

Bone Marrow Therapy


Ifølge Mayo Clinic , med knoglemarv terapi , er knoglemarv enten udvundet fra dig , mens du er i remission ( der skal anvendes i tilfælde af leukæmi afkast ) eller fra en donor . Med den oprindelige behandling , er høje doser af kemoterapi eller strålebehandling anvendes til at dræbe enhver leukæmi producerer knoglemarven . Den sunde marv er derefter transplanteres tilbage ind i din krop .

Stem Cell

stamcelletransplantation er meget gerne en knoglemarvstransplantation . Dog er celler hentes fra stamceller , der flyder i din blodbanen , i stedet for marv . Cellerne kan tages fra dine egne celler ( som regel efter et kursus af kemoterapi til at dræbe leukæmi celler ) eller fra en donor . Ifølge Mayo Clinic , opt mange leukæmi patienter til en stamcelletransplantation på grund af den mindsket inddrivelse tid , og nedsat risiko for infektion .

Find støtte

Leukæmi er en vanskelig kræft at håndtere . Prøv at holde optimistiske og holde sig orienteret med Deres læge at vide , hvad dine bedste behandlingsmuligheder er, og hvilke typer af bivirkninger såsom behandlinger vil omfatte . Omgiv dig med en stærk gruppe af deres kære , såsom familie og venner . Engagere dig med en støttegruppe , som kan få dig i kontakt med folk , der oplever de samme problemer , kan du gå igennem. Online sites , såsom , The Kræftbehandling Centers of America tilbyder en chat linje , en måde for dig at læse om historierne om leukæmi overlevende og tilbyder også mere information om sygdommen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------