Position: sygdoms > 5 >

Hvordan kan jeg hjælpe en ven diagnosticeret med brystkræft ?

   Brystkræft kan være en ødelæggende sygdom , ikke kun for de virkninger, den har på patienten , men også for den måde det påvirker hendes familie og venner . Mens den første hældning af en kvinde for nylig diagnosticeret med brystkræft kan være at skubbe andre væk , som en ven , er det vigtigt at vise hende din støtte og kærlighed i denne hårde tid

Etablere Parametre


En af de første og bedste ting , du skal gøre , når du lære en ven har brystkræft , er ikke fortælle hende, hvad du kan gøre for hende . I stedet lod hende fortælle dig , hvad hun ønsker eller håber du vil gøre . Understreg din villighed til at låne en lyttende øre eller udføre opgaver ( uanset hvor lille ), der vil hjælpe hende undervejs .

Selvom hun måske ikke ønsker at diskutere hendes oprindelige følelser og frygt , nogle gange den bedste måde at vise støtte er at give hende et knus . Opmuntre hende til at dele sine følelser , men også forstå , hvis der er tidspunkter, hun ville hellere diskutere andre emner .

Take hendes sind Off Det


Det er sandsynligt, at din ven bruger en masse tid på at tænke om hende sygdom og effekten det har på hendes liv . Fokuser i stedet på behagelig distraktioner . Bringe over en sjov film , købe billetter til en komedie vise eller afspille eller arrangere et spil aften hvor venner kan spille favorit spil og grine sammen . Humor går langt i at løfte din vens spiritus.

Et andet element, der altid være opmærksom på er at undgå at behandle din ven anderledes , bare fordi hun har brystkræft . Hvis hun understreger, at andre hele tiden spørger , hvordan hun føler , eller synes at være på udkig efter tegn på træthed , undgå disse spørgsmål og i stedet diskutere emner, som du ville have talt om , før hun blev diagnosticeret .

Get Back to Basics


Navigering brystkræft pleje kan være en byge af endeløse læger udnævnelser og ture til apoteket . Tilbyder at hjælpe hende tage sig af nogle af hendes grundlæggende ærinder , der kan gøre en forskel . Under sine børn i skole , gå dagligvarer , picking up mail eller bringe over et måltid en aften om ugen alle kan gå en lang vej ved at give hende mere tid til at hvile og slappe af .

Vær kreativ

Svensk Medicinsk Center i Seattle , Washington , anbefaler at oprette en "feel good " spørgeskema , der hjælper din ven kommunikere med dig og andre kære omkring hendes behov . Skab arket ved at give flere valgmuligheder svar til aktiviteter og hvordan du har identificeret du kan hjælpe. Et eksempel kan være: Denne weekend vil jeg : A. Tilbring tid med at slappe af mig selv . B. Gå ud og få en massage C. ( Friend 's navn ) at bringe over en film at se . D. Spis et godt måltid med min familie .

Dette ark kan være en humoristisk måde for din ven til at relay hendes ønsker til dig , samt andre kære .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------