Position: sygdoms > 5 >

chokerende fakta om brystkræft

   Ifølge National Cancer Institute , der i USA vil blive 192. 370 nye kvindelige bryst kræfttilfælde , og 1. 910 nye mandlige brystkræft tilfælde i 2009 . I 202C 40. 170 kvinder og 440 mænd vil dø af brystkræft i Amerika . Den Michigan Department of Community Health , siger , at 5 til 10 procent af brystkræft er knyttet til genetiske bånd . Brystkræft er den næste mest almindelige kræftform blandt kvinder , kun overgået af hudkræft , siger Breast Cancer fonden

Global Statistik


Susan G. Komen for Cure har konstateret, at 1,3 millioner mennesker er diagnosticeret med brystkræft hvert år i hele verden , hvilket betyder, at i de næste 25 år , 32,5 millioner mennesker vil blive diagnosticeret med brystkræft , og for 465. 000 hvert år , vil diagnosen vise sig at være fatal . Alle fortalte , i de næste 25 år vil 11. 600 tusind mennesker dør af brystkræft i hele verden . Et eller andet sted på Jorden , dør en kvinde hvert 68 sekund på grund af brystkræft .

USA Statistik


Susan G. Komen for Cure har konkluderet, at en ud af otte kvinder i USA er diagnosticeret med brystkræft på et eller andet tidspunkt i deres levetid . For kvinder i alderen 40 til 59 , er den hyppigste årsag til kræftdødsfald brystkræft . Blandt alle kvinder , er lungekræft den eneste , der resulterer i flere dødsfald hvert år end brystkræft . En ny sag er diagnosticeret hvert tredje minut , og hvert 13 minut dør en kvinde på grund af brystkræft , bare i USA .

Breast Cancer Af Race


Ifølge Center for Disease Control og Forebyggelse , brystkræft satser er højest blandt hvide kvinder , efterfulgt af African American Women , Alaskan Indfødte /amerikanske indianere , hispanics og Stillehavet Islanders /asiater .

Efterladte

The Young Survival Coalition siger, at der i øjeblikket 250. 000 brystkræft overlevende bor i Amerika . Alle disse overlevende blev diagnosticeret , da de var under 40 år . Yngre kvinder har som regel lavere overlevelsesrater og deres kræft spreder hurtigere .

Der er fem forskellige stadier af brystkræft , og hver har sin egen overlevelse . Ifølge den amerikanske Cancer Society , er der en 100 procent 5-års overlevelsen for fase 0 , 100 procent for fase I , 86 procent for fase II , 57 procent for fase III og 20 procent for trin IV .

Finansiering

The National Cancer Institute giver $ 2. 596 af brystkræft finansiering for hver ny sag og $ 13,452 finansieringskilderne for hvert brystkræft dødsfald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------