Position: sygdoms > 5 >

de bedste behandlinger for tredje fase brystkræft

   Brystkræft er en realitet for så mange som 200. 000 kvinder hvert år , ifølge National Breast Cancer Foundation . Tredje fase brystkræft betragtes som en invasiv brystkræft , og er grupperet i tre forskellige underkategorier generelt betegnes som IIIA , IIIB og IIIC , eller bare A, B og C. Den nøjagtige behandlingsforløb vil være baseret på , hvad underkategori patienten falder . ind , samt de særlige træk ved hendes diagnose

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang nu!

Breast-Besparelse Surgery


Læger ofte overveje operation den første linje af behandling med tredje fase brystkræft , fordi det er en mulighed for at fjerne kræften fra kroppen , eller i det mindste indeholder det . Når det er muligt , læger udføre hvad der kaldes en bryst-bevarelse kirurgi , også kendt som en lumpektomi . Dette er det første valg , fordi den gør det muligt for lægen at fjerne tumoren , mens bevare det sunde brystvæv . Det er altid i den bedste interesse for patienten til at gøre en lumpectomy snarere end en mere invasiv kirurgi , da det er naturligt at have brystvæv . Desværre , i nogle tilfælde , bryst-bevarelse kirurgi er ikke muligt på grund af størrelsen af tumoren eller risiko for patienten i at forlade det omgivende væv .

kirurgiske behandlinger


Desværre , i nogle kvinder , har alle de brystvæv , der skal fjernes . En mastektomi er fjernelsen af alle brystvæv . Dette sker gennem en raffineret procedure , der fjerner bare brystvæv , men generelt ikke musklerne nedenunder . I fortiden var det standard at fjerne muskler, men giver mulighed for dem at stå bag , er mindre invasiv for patienten .

Mange patienter også nødt til at gennemgå en lymfeknude fjernes , når diagnosticeret med tredje fase kræft . Dette skyldes, at tredje fase af kræft ofte er forbundet med udbredelsen af kræft i lymfeknuderne . Den glandel- fjernelse kan ske alene eller som en del af en lumpektomi eller mastektomi , hvis biopsien viser , at kræft er gået uden for mælk kanalen .

neoadjuverende og adjuverende behandling


Udtrykket " neoadjuverende terapi "henviser til behandling , der finder sted før operation . I nogle tilfælde kan en læge beslutter at forsøge behandling før operation for at hjælpe med at redde brystet og give et bedre resultat . Hormon- substitutionsterapi er ofte betragtes , som er kemoterapi og strålebehandling . Læger afgøre om en sag til sag, hvilke patienter er kandidater til denne type behandling .

Adjuverende behandling er den type , der finder sted efter operationen , og er meget almindeligt, at tredje fase kræftformer . Hormon- substitutionsterapi er i betragtning til kvinder, der har hormon-receptor-positiv brystkræft , men det ikke effektivt for kvinder, der har hormon-receptor-negative tumorer .

Hormonbehandling er ofte koblet med brugen af kemoterapi , som kemoterapi er den mest anbefalede behandlingsforløb post- kirurgi for kvinder , der har invasiv brystkræft . Lokaliseret stråling er også nødvendigt for nogle kvinder , udsætter cellerne til stråling flere gange om ugen vil ofte klare de celler fra kroppen . Hormon, stråling og kemoterapi behandlinger vil variere i forhold til længden af behandlingen , samt deres effektivitet , baseret på den type af tumor og den generelle sundhed i patienten. Behandlingen kunne span dage, uger eller måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------