Position: sygdoms > 5 >

de bedste fødevarer til kræftpatienter

   En kost , der fokuserer på en bred vifte af grøntsager , frugter og fuldkorn kan være til gavn for kræftpatienter , fordi mange af disse fødevarer er kendt for at styrke immunforsvaret og samtidig hjælpe til at afgifte kroppen . Frisk ekstraheret juice blandinger , der indeholder gulerødder , broccoli , selleri , persille , appelsiner og citroner er også ideel på grund af den omstændighed, at de undgår fordøjelsesprocessen og i stedet levere næringsstoffer direkte ind i blodbanen

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang .

Stevia Extract

Stevia er et naturlægemiddel sødemiddel, som er 100 gange sødere end tabellen sukker , men forårsager ikke blodsukkeret til at stige . Nobel prisvinder Otto Warburg, opdagede , at kræftceller ikke længere metabolisere ilt til deres energibehov, som raske celler gør , men i stedet de lever af gæring af glukose ( sukker ) . Af denne grund , kan Stevia være den ideelle sukker erstatning for dem, der kæmper kræft .

Broccoli

Broccoli er rig på anti-cancer mineraler , calcium og svovl . Calcium er vigtigt i bekæmpelsen af kræft , fordi det modvirker syreindhold i kroppen . Et surt miljø er en grobund for kræft . Broccoli indeholder også lutein ( et anti-cancer carotenoid ) , sulfurophane ( en potent kræftbekæmpende enzym ) , og d-glucaric syre ( som kan aktivere en svulst undertrykkelse gen . )

Selleri

Selleri alkalinizes blodbanen og renser blodet . Det forbedrer også fordøjelsen , hjælpemidler nyre , binyre-og leverfunktion , mens det øger aktiviteten af hvide blodlegemer . Selleri kan standse cellulære gæring , og samtidig fremme kuldioxid elimination . Selleri er en naturlig diuretikum , og en glimrende kilde til magnesium , jern , calcium , kalium og vitamin A , C , E og B-kompleks .

Gulerødder

Gulerødder er den bedste naturlige kilde til beta -caroten , en form for vitamin A , der er afgørende for korrekt immunforsvar . Beta-caroten er også en kraftig antioxidant og kan opløse den beskyttende belægning af kræftceller , så immunsystemet kan ødelægge dem . Gulerødder er også en god indtag af antioxidanter , vitamin B1, B2 , B6 , K og folinsyre .

Persille

Persille er rig på jern , kalcium , kalium , vitamin A , B1 , B2 , B3 , B-kompleks og har tre gange den C-vitamin som appelsiner efter vægt . Det høje niveau af kalium findes i persille menes at være ansvarlig for sin evne til at stoppe tumorvækst . Persille er en af de rigeste kilder til antioxidanten glutathion , som hjælper blære , nyre , lever , lunge -, mave og skjoldbruskkirtlen funktioner-. alle væsentlige for en korrekt afgiftning af kroppen

Citroner

Citroner er en rig kilde C-vitamin og kalium . De indeholder også citronsyre , hvilket sænker viskositeten af blod ved at tage vand fra kroppens væv . Herved forhindrer det gæring af cellerne . Fermenteret celler er en grobund for kræft . Citroner indeholder også citrin , som hjælper blodet flyde frit gennem selv de mindste kapillærer .

hvidløg og løg

Hvidløg og rå løg er begge fremragende kilder til svovl . Svovl hjælpemidler i fjernelse af giftstoffer fra kroppen og tjener som brændstof til cellens energiproducerende mitokondrier . Hvidløg er også en god kilde til anti-cancer mineraler selen og germanium , og hæver kroppens niveau af glutathion transferase , en leverenzym kendt at afgifte kroppen af kræftfremkaldende stoffer . Tilføj knust , friske hvidløg til dine måltider når det er muligt . For den fulde effekt af de aktive stoffer , vente 15 minutter mellem peeling og hakkes hvidløg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------