Position: sygdoms > 5 >

fire måder at stoppe med at ryge

   Ryge cigaretter er en af de sværeste afhængighed til at bryde . Cigaretter indeholder nikotin , et stof, din krop higer når man vænner sig til det . Rygning kan føre til lungekræft og hjertesygdomme , så holde op med den vane kan redde dit liv og gør det stadig kan føre til en alt for tidlige død

Du skal bruge: .
computer med internetadgang nu!

Lav en liste af ting at gøre


Mange mennesker , der forsøger at holde op med at ryge ved ikke, hvad de skal gøre med sig selv , når de normalt skulle ryge . Lave en liste over ting, du kan gøre i stedet . Tag en tur , drikke lidt vand , kys dit barn , børste dine tænder eller tænde et lys . Jo flere ting du skal gøre , jo mere distraheret du være , og jo bedre til at aflede din opmærksomhed fra rygning .

Deltag i en støttegruppe


Der er hjælp til folk , der ønsker at kvitte tobakken . Deltage i en støttegruppe og deltage i møderne for at drøfte den opgave , du starter . Holde op med den vane er svær nok, og du behøver ikke at gå på det alene . Du kan bruge en in- person gruppe vil gerne Ryger Enders til at hjælpe dig med processen med at holde op , eller du kan gå til en onlike gruppe som nomoresmokingforme . dk til at hjælpe dig med din beslutning om at stoppe med at ryge .

Bliv en No-ryger Cop


Du må ikke tillade nogen at ryge i dit hus , bil eller ethvert område , du ofte . Du er nødt til sætte grænser . Tolererer ikke ryge , når du er i en privat plads . Det kan synes grusomme mod dem , som du måske har røget i fortiden , men for at bryde den vane , er du nødt til sætte grænser og begrænsninger. Folk kan give dig mærkelige blikke eller handling fornærmet , men de vil i sidste ende forstå , hvis du stå fast ved fastsættelsen begrænsninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------