Position: sygdoms > 5 >

naturlige helbredelsesmetoder for tyktarmskræft

   Tyktarms-og endetarmskræft er en af de mest almindeligt diagnosticeret kræft i USA Ifølge American Cancer Society , er mere end 106. 000 mennesker diagnosticeret med sygdommen hvert år , og næsten 50. 000 af disse dør som følge heraf. Tyktarmskræft , som er en unormal vækst i tyktarmen eller endetarmen , kan være asymptomatisk eller vise sig gennem rektal blødning og ubehag i maven . Det er typisk diagnosticeret med en koloskopi screening og behandling kan omfatte kirurgi , stråling og muligvis kemoterapi .

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang nu!

Colon Cancer Kost


Dana-Farber Cancer Institute i Boston gennemført en undersøgelse af mere end 1. 000 patienter , der lider af scene III tyktarmskræft , der blev behandlet med kirurgi og kemoterapi . Forskere opdeles deltagerne i to grupper : en, der spiste en kost begunstiget af amerikanere og andre vestlige lande , og en anden, spiste en kost bestående af frugt , grøntsager og fedtfattigt protein .
Forskerne konkluderede , at den gruppe , der spiste en amerikansk kost var tre og en halv gange større sandsynlighed for at opleve en gentagelse af tyktarmskræft end dem , der spiste frugt og grøntsager infunderes kost . De har desuden besluttet, at den enkelte skal indtage 08:55 portioner frugt og grønt hver dag , samt fødevarer rige på folinsyre , såsom grønne bladgrøntsager , mango , fuldkorn morgenmadsprodukter og bær .
Roberta ANDING , MS , RD , en klinisk diætist på Texas Children 's Hospital i Houston og talsmand for den amerikanske Diætetiske Association siger , " Kost lavt folinsyre kan øge risikoen for at udvikle tyktarmskræft , og har også fremskyndet vækst i dem, der allerede har tyktarmskræft . "
Det anbefales , at personer forbruge 1. 200 til 1. 500 mg af fedtfattige mejeriprodukter hver dag på at forbedre kolon sundhed , som D-vitamin og calcium arbejde sammen for at holde tyktarmskræft væk .

Melatonin


Melatonin er et hormon, der produceres i pinealkirtlen , selvom det også kan menneskeskabte , og spiller en rolle i reguleringen af søvn cyklusser , reproduktion og humør . The American Cancer Society forklarer , at melatonin fortalerne mener, at denne sammensatte forhindrer frie radikaler i at skade raske celler . Forskere også tro, at fordi melatonin er mistænkt for at bære antioxidant egenskaber , kan det undertrykke væksten af cancerceller.
Man -made melatonin er solgt som et supplement i mange helsekost butikker , men findes også i fødevarer som kylling , jordnødder , mandler og mælk . The American Cancer Society har ingen anbefaling om beløb, der behøves for at blokere kræft vækst .
Forsker Barni P. Lissoni gennemført en undersøgelse om virkningerne af melatonin på 25 patienter med fremskreden kræft i tyktarmen , som ikke havde reageret på kemoterapi eller havde recidiverende . En gruppe fik ingen yderligere behandling , mens den anden fik en kombination af interleukin -2 og 40 milligram melatonin hver dag .
Forskerne fandt , at ni af de 25 patienter, der tog melatonin overlevede i et år mod kun tre patienter , der overlevede fra gruppen fået noget ekstra hjælp .
The American Cancer Society siger , at lave niveauer af melatonin er forbundet med en risiko for visse kræftformer , og at livet for de patienter, der med en uhelbredelig kræft , der tog melatonin blev udvidet . Andre kræftgrupper , der har taget melatonin oplevet helt eller delvis remission, mens andre mennesker havde ingen reaktion på stoffet .

Glutathion


Glutathion består af tre aminosyrer --- cystein , glutaminsyre og glycin --- og har vist lovende i kampen mod tyktarmskræft på grund af dets antioxidant egenskaber . Det har forhindret kræft vækst i reagensglas forsøg med dyr , og nogle menneskelige forsøg er blevet udført .
Forskere Girlat E. Garcia og Brixy F. Perdereau gennemført en undersøgelse af 11 patienter med sent stadium eller terminal tyktarmskræft . Hver patient fik en 800- mg glutathione supplement to gange dayfor mindst tre måneder . Tillægget blev kombineret med aminosyre , cystein og anthocyaniner , som er en slags flavonoid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------