Position: sygdoms > 5 >

overlevende etape 3 esophageal kræft

   Stadium III kræft i spiserøret er et fremskredent stadium af kræft , hvor unormale celler er ikke længere indeholdt i spiserøret . Med denne diagnose , vil du ofte se metastase til den ydre mur af spiserøret og undertiden ud i lymfeknuder eller omkringliggende væv . Overlevende stadium III kræft i spiserøret normalt er afhængig af at overholde disse behandlingsmulighed bedst egnet til denne fase af sygdommen , herunder kirurgiske indgreb , chemoradiation terapi eller endog kliniske forsøg

Kirurgiske procedurer


Med en kirurgisk procedure for fase III esophageal cancer , det areal der berøres af kræftceller ofte dikterer aggressivitet af kirurgi . Selv i denne avancerede fase af sygdommen , kan du kun behøver at have tumor samt det omkringliggende , raske væv fjernes fra spiserøret .

Dog vil de fleste tilfælde af fase III- kræft i spiserøret sandsynligvis nødt til at have en del af den faktiske fjernet spiserøret . Ofte omtalt som en esophagectomy , er de syge segment første fjernes ( og potentielt lymfeknuderne ) før maven er opdateret til de upåvirkede del af spiserøret . I nogle tilfælde er en lille segment af tyndtarmen , der anvendes til at genoprette disse to områder af kroppen . Det bare afhænger levedygtigheden af forbindelsen , om ikke din læge vil benytte denne fremgangsmåde for reparation .

chemoradiation Terapi


En anden mulig form for behandling for at overleve fase III kræft i spiserøret er brugen af chemoradiation terapi . Når denne fremgangsmåde anvendes , er kemoterapi og strålebehandling gives samtidig med hinanden for at skade og ødelægge kræftceller . Og selvom der anvendes i tandem , de to former for behandling kan ofte øge effekten af den anden.

med kemoterapi , narkotika er oralt eller intravenøst administreret til strukturelt beskadige unormale celler . Denne skade kan enten dræbe disse celler eller hindre deres hurtige division . Men uanset hvordan det påvirker tumor , den " anticancer " narkotika gør typisk cancervævet langt mere modtagelige for virkningerne af strålebehandling , som gør det muligt bedre at trænge ind i unormale celler og yderligere skader deres struktur .

med strålebehandling , er en ekstern strålebehandling af stråling rettet på cancervævet eller radioaktivt enhed er implanteret enten i nærheden eller i ondartet svulst at skade strukturen af cellen . Og meget gerne kemo forbedre virkninger af stråling , den genetiske skader på unormale celler ofte øger skader af disse " mod kræft " stoffer .

Clinical Trials


Der er også potentiale, som et klinisk forsøg kan forbedre din chancer for at overleve fase III kræft i spiserøret . Når denne fremgangsmåde anvendes , vil du blive udsat for en kombination af behandlinger , ved hjælp af kirurgi , forskellige kemo medicin og forskellige former for stråling . Typen og måden , hvorpå disse behandlinger administreres , er baseret på det kliniske forsøg , så tal med din læge om disse forsøg øjeblikket er til rådighed . De normalt ændre sig med en vis regelmæssighed og varierer afhængigt af din geografiske placering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------