Position: sygdoms > 5 >

tang behandling for kræft

   Tang er blevet undersøgt i århundreder om dens magt for at hjælpe en masse degenerative og alvorlige sygdomme . Dag , tang terapi er populært hos folk, der bor med gigt , eksem og psoriasis . Tang terapi er også undersøgt for deres indvirkning på kræft . Tang terapi bliver forsket i Japan på grund af dets anti-inflammatoriske og svampedræbende egenskaber , og nogle forskere har allerede rapporteret om lovende resultater . Tang terapi kan bruges eksternt , hvor patienten er pakket ind i ren tang for en rensende effekt , eller kan tages internt i mad eller pilleform .

Tang Terapi Basis


tang er et begreb , der refererer til alle typer af alger dannet i havet. Det kommer i rød , grøn og brun og er også inkluderet i mange produkter , der anvendes til daglige forbrug , såsom tandpasta , kosmetik og sågar maling .

Tang indeholder anticancer stoffer selen , jod og omega -3 fedtsyrer . Den indeholder også U-Fucoidan , der er et komplekst polysakkarid . U-Fucoidan hovedsageligt nedbryder og ødelægger kræftcellerne mens det sunde , normale væv alene .

Forskellige typer af tang indeholder en række kræft- bekæmpelse beføjelser . For eksempel indeholder den brune tang Laminaria japonica en koncentreret ekstrakt kaldet modifilan . Modifilan har et meget højt indhold af opløselige polysaccharider som Fucoidan , laminarin og alginat . Disse forbindelser bistå med drab kræftceller og fjerne giftstoffer fra kroppen .

Tang Therapieforschung


Jane te , en pathobiologist med USC School of Medicine , siger , at tang blev brugt til at behandle sygdomme så langt tilbage som det gamle Egypten og ønskede at undersøge, hvilken indvirkning tang om brystkræft . Teer siger , at hun har været fascineret af, hvordan egypterne brugt tang til behandling af brystkræft , og også teoretiseret , at årsagen brystkræft er lav i Japan er fordi japanske kvinder kost er rig på tang og fødevarer .

te foretaget en undersøgelse af virkningerne af tang om brystkræft ved hjælp af lab rotter . Hun fandt , at rotter , der spiste tang og blev derefter injiceret med kræftceller tog dobbelt så lang tid at udvikle kræft som dem, der ikke spiser noget tang . Hun teoretiserede , at tangen skader kræftceller mens normale celler alene . Hun mener også, at selv om japanske mænd ryger mere end amerikanske mænd , de har en lavere lungekræft end amerikanske mænd på grund af deres tang-rig kost .

Røde tang er kendt for at være særligt stærke . Forskere ved Georgia Institute of Technology opdagede en lille gruppe af røde alger ud Fijis kyster kaldes Callophycus serratus . Forskere fandt 10 nye forbindelser fra de røde tang , der dræbte tumorer i laboratoriet .

Sådan Take Tang


tang infunderes i en lang række dagligdags produkter og fødevarer . De fleste sushi produkter er pakket ind i tang . og det er også inkluderet i mange japanske fødevarer såsom miso suppe . Du kan tage det i pille form , som også øger vægttab . Tang er en lav-kalorie mad og forbrugende op til 25 g pr uge vil give dig tilstrækkelig jod niveauer .

En anden måde at opnå sundhedsmæssige fordele fra tang er at have en tang krat , wrap eller maske på en lokal spa . Eksterne tang terapi er beregnet til at udtrække og fjerne giftstoffer fra din hud og krop til en udrensning effekt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------