Position: sygdoms > 5 >

tegn og symptomer på invasiv brystkræft

   Invasiv brystkræft er den fase af brystkræft , hvor kræftceller har indtastet mælken lobules af brystet , og er begyndt at påvirke cellerne omkring dem . Yderligere testning vil være behov for at afgøre, om kræften har spredt sig til lymfeknuder , og hvilken slags behandling ville være effektiv på dette punkt

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang nu!

.

Lump

Det mest almindelige symptom på invasiv brystkræft er en klump , der kan findes overalt på bryst , eller i nærheden i underarm området . Et tidligt symptom fikserede kun kunne findes ved en mammografi , eller ved berøring . Huden på en brystkræft klump føles hårdere og strammere end det omgivende hud . Over tid , klumper en række kan blive vist på brystet , som giver huden en ligne huden af en grapefrugt .

Rødme

Huden omkring brystvorten kan begynde at blive rød , og det kan endda blive varm at røre ved . Rødmen kan eskalere til det punkt, hvor det bliver ubehageligt og kløende . Små bump kan begynde at dukke , og huden kan begynde at svulme eller endog blive skællet . Brystvorten kan også vende sig indad på brystet , som også er et fælles symptom på brystkræft .

Decharge

Den brystvorten kan begynde at afgive decharge , som enten kunne være klar , eller det kan indeholde lidt farve . Det kan være en gullig udledning , eller det kunne have en lille rød farve til det fra blodet , der er blande med det. Nogle af decharge kan være i form af pus , som har en tykkere konsistens end flydende udledninger , at personen kan opleve .

Breast Udseende

Et af symptomerne på invasiv brystkræft er , at brystvorten og areola kan ændre sig i form og udseende . De kan blive større eller mindre , og de kan også synes at påtage sig mere af en oval form . Brystet kan også selv synes at være større , og det kan blive mærkbar , når man sammenligner størrelsen af det berørte bryst til de upåvirkede brystet . Hvis begge bryster er påvirket, så de kan vokse med forskellige hastigheder .

Advarsel

The Mayo Clinic advarer om, at enhver kvinde , der finder en klump på hendes bryst , når du laver en selvstændig undersøgelse , selv om en nylig mammografi viste ingen problemer , få bør tjekkes ud af hendes læge . Det er vigtigt at gøre sig selv undersøgelser mindst én gang om måneden , og indberette alle uregelmæssigheder til lægen med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------