Position: sygdoms > 5 >

urter til at bekæmpe kræft

   Standarden behandling for kræft er kemoterapi , men der er flere mindre barske måder at bekæmpe kræft end det. Flere urter, du kan have i dit hjem og andre du måske ikke har hørt om før har evnen til at bekæmpe kræft . Her er et par af dem urter med fysiske egenskaber , der giver dem mulighed for at forhindre spredning af kræft og fjerne den

grøn te og Maitake Uddrag


Grøn te ekstrakt er lavet af bladene af Camellia sinensis anlæg , og de indeholder de kemiske ECGC , som står for epigallaokatekin LAT , en kraftfuld antioxidant . Den meget reaktive frie radikaler er stoppet , så skader på cellerne kan forhindres . Grøn te ekstrakt forhindrer også celle replikation, som er kræft eneste mulighed for at sprede over hele kroppen .
Maitake uddrag stammer fra den kinesiske Maitake champignon , og det gør en lang række arbejdspladser for at forhindre spredning af kræft i kroppen . Det er for det meste består af grifolan , en vigtig beta-glucan polysaccharid , der skubber dit immunforsvar og forhindrer tumorer i at sprede sig til andre dele af kroppen . Udover kampene kræft , kan det bekæmpe de skadelige virkninger , som kemoterapi kan have på din krop som kvalme og appetitløshed .

Graviola og Pau D' Arco


Graviola findes i Amazonas regnskov , og er kendt for at være 10. 000 gange mere giftige end kemoterapi for at dræbe cancerceller og tumorer . En stor ting at vide om graviola er, at der ikke er skadelige eller smertefulde bivirkninger . Andreas Moritz , en velkendt healer i urtemedicin feltet , har skrevet om den helbredende kraft af graviola og Pau d' Arco .
Pau D' Arco også kommer fra Amazonas-regnskoven og er specielt kendt for at ødelægge kræftceller ansvarlig for leukæmi hos børn . Ikke alene ødelægger giftige bakterier , men det ødelægger giftig virus så godt og også øger immunforsvaret . Når du immunsystem er i fuld kontrol , kan din krop naturligt forebygge og dræbe skadelige invaderende såsom kræftceller , så kroppen kan forblive afbalanceret og stabil . Ikke alene er Pau d' Arco anvendes til behandling af kræft , er det også bruges til at forhindre udbrud af diabetes , psoriasis , gigt og mange andre sygdomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------