Position: sygdoms > 5 >

adrenokortikal karcinom symptomer

   Adrenokortikal karcinom er en kræftform , der rammer binyrerne . Ifølge University of Wisconsin , er det en betingelse oftest findes hos børn under 5 år , eller i voksne over 30 år . Diagnose af betingelsen er normalt udført med en billeddannelse test som en CT- scanning eller ultralyd , og en blodprøve . Behandlingen er normalt operation for at fjerne infektionen , fordi adrenokortikal carcinoma ikke reagerer godt på kemoterapi narkotika eller strålebehandling

Vægt ændringer


Et af symptomerne på adrenocortical karcinom , der bliver mærkbar over tid er en gradvis vægtforøgelse . Selv hvis du var i perfekt helbred forud for starten på den betingelse , kan du finde dig selv overvægtig efter en periode med uforklarlige vægtøgning . I starten kan det vise sig i dit ansigt , som pudgy kinder og rundere ansigt er første symptomer på adrenocortical carcinom . Du kan også opleve svær og uforklarligt vægttab som et symptom på adrenocortical carcinom . Normalt ville du have en vægt ændre eller det andet . Det er usædvanligt at opleve fedme efterfulgt af voldsomme vægttab

Vækst Symptomer


Et af symptomerne på adrenocortical karcinom , der påvirker unge mennesker , der stadig udvikler sig , er , at det kan hæmme din vækst , få dig til at ende op med en kort statur . Du kan også bemærke, at en pukkel vil begynde at vokse på ryggen lige under nakken . Denne pukkel er normalt består af fedtstof , og er blød at røre ved . Du behøver ikke at være en ung person til at udvikle denne pukkel .

Smerter


En af de mere almindelige symptomer på adrenocortical karcinom er svære mavesmerter . Smerten kan komme og gå , men som den tilstand , rykker mavesmerter kunne blive kronisk , indtil tilstanden er behandlet .

Overdreven funktioner

Et af de mere unikke symptomer på adrenocortical karcinom er , at din seksuelle kendetegn, kan blive overdrevet . Hannerne kan opleve en dybere stemme , hurtige hårvækst som omfatter krops-og ansigtsbehandlinger hår , og de kan også have kampe med acne . Hunnerne kan også opleve acne og også en udvidelse af klitoris .

Bones

Som adrenocortical karcinom forskud , kan du opleve symptomer forbundet med dine knogler . Dine knogler kan blive svagere og mere skørt , hvilket kan føre til lettere knoglebrud . Du kan også opleve smerte, der kan synes at stamme fra dine knogler , og du kan også begynde at føle ubehag i leddene .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------