Position: sygdoms > 5 >

bryst tumor symptomer

   Tumorer er forbundet med brystkræft kan undertiden tage flere år at udvikle . Nogle brysttumorer kan blive farlige , før de selv begynder at fremstå som den mindste klumper på overfladen af dit bryst . Derfor er det vigtigt at blive testet regelmæssigt for at afgøre, om der er potentielle tumorer vokser i dine bryster

hudsymptomer


Når brystkræft begynder at danne , kan du opleve et eller flere ændringer i huden på og omkring dit bryst . Du kan begynde at føle hårde pletter af hud på dit bryst , der kunne forekomme overalt på overfladen af dit bryst , eller langs siden af kroppen . Du kan også føle store eller små klumper lige under overfladen af din hud . Som din tilstand skrider frem, disse pletter af hård hud eller klumper kan stige i størrelse .

Hævelse af Breast


På grund af tumor , der udvikler på grund af brystkræft , kan du se dine bryster begynder at svulme . Over tid vil de berørte brystet svulme op til et punkt, hvor det er mærkbart større end dine andre bryst . Det kan starte ud , at du bemærker hævelse i specifikke områder på dit bryst normalt er forbundet direkte med placeringen af en svulst . Over tid vil disse områder hævelse stigning i størrelse , og da svulsten vokser, vil brystet svulme sammen med den . Brystet kan også begynde at ændre sig i form . Det kan blive mere ovale end det var tidligere .

Decharge


Som en tumor vokser , kan det begynde at give symptomer i andre dele af brystet . Et af disse symptomer er en udledning , der vil komme fra brystvorten . Decharge kan være hvidt , eller det kan blandes med blod og bliver lyserøde . Hvis du bemærker en udledning fra din brystvorten , kan det være et tegn på at en tumor udvikler sig et sted i dit bryst .

Nippel form og størrelse

En tumor kan begynde at fordreje udseendet af dit bryst , og en af de områder , at det er mest bemærkelsesværdige er i areola eller brystvorten selv . Det område af brystvorten kan synes at ændre form og størrelse , eller bare areola kan opleve disse ændringer . En anden potentiel tegn på en udvikling af bryst tumor er en omvendt sut , der er svært at få oprejst .

Overvejelser

Ikke alle klumper , som du kan finde på dit bryst under en selvundersøgelse er kræft tumorer. Men det er altid en god ide at indberette ethvert klumper fundet på brystet eller lige under armhulen til din læge til behandling og evaluering . Det er også vigtigt at huske, at ikke alle former for brystkræft skaber klumper . Nogle former for brystkræft skabe lommer af blød hud eller andre ændringer til overfladen af dit bryst . Det er derfor, det er vigtigt at indberette alle uregelmæssigheder til din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------