Position: sygdoms > 5 >

lungekræft og massage terapi

   En diagnose af lungekræft kan forårsage rigelige stress og angst for patienten , for ikke at nævne hendes familie og venner . Massage terapi kan hjælpe med at skabe en tilstand af ro og velvære , så patienten er bedre rustet til at bekæmpe kræft , både psykisk og fysisk . Hertil kommer , er der nogle specifikke massage teknikker , der kan hjælpe med løsningen af de bivirkninger af kræftbehandling

første Tal med din læge


Hvis du har nogen form for kræft , skal du kontakte din læge eller onkolog før han besøger en massage terapeut . Massage kan gøre meget for at mindske stress og angst , der kommer med en kræftdiagnose , men en sundhedsperson bør underskrive på nogen form for behandling planen .

Fordele


Massage terapi kan hjælpe gavne din generelle komfort niveau , enten før eller efter en standard behandlinger for lungekræft . Terapeuten vil arbejde for at skabe en dyb tilstand af afslapning med lange , flydende strøg , og kan bruge aromaterapi og andre teknikker til at reducere dine samlede stress -niveau . Fortæl din terapeut om din tilstand og eventuelle bivirkninger forbundet med stråling , kemoterapi eller medicin . Han burde være i stand til at tilpasse massage til at opfylde dine specifikke behov eller henvise dig til en person , der arbejder specifikt med kræftpatienter .

Shiatsu -og østeuropæiske Massage


opsøge en terapeut , der har specialiseret sig i shiatsu og andre østlige modaliteter, som manipulerer kroppens organer gennem en række energi veje og trykpunkter . Terapeuter uddannet i den gamle japanske praksis shiatsu fokus på at genoprette energi og vitalitet til det ramte område . Den " lunge " pathway er placeret på hånden , armen og under kravebenet . En terapeut uddannet i shiatsu vil stimulere dette område i et forsøg på at genoprette balancen , og nogle patienter sige , at praksis hjælper dem klare ikke blot med stress , men også med kvalme , smerter og andre symptomer .

Lymfedrainage Massage

Kræftbehandlinger kan påvirke lymfesystemet . At standse spredningen af sygdommen , kan lægerne fjerne lymfeknuder , hvilket igen kan skabe problemer med korrekt væske dræning i kroppen . Lymfedrænage søger at genskabe den normale arbejdstid af lymfesystemet gennem strategisk placerede bevægelser . Denne type massage er særlig gavnligt , hvis en kropsdel hævet på grund af forkert lymfeknuder-systemet til at fungere . Et lille antal massører specialiseret i medicinske lymfatiske massage . Spørg din læge eller en betroet terapeut for en henstilling

Andre Massage formater

Din læge eller onkolog kan forbyde en lunge-cancer patient fra at modtage visse former for massage på grund af jeres behandlingsregime. Dog er zoneterapi normalt tilladt , da det fokuserer kun på foden , og kan slappe af hele kroppen og påvirke strømmen af energi til lungerne og andre organer . Polaritet terapi bruger en meget lempelig og søger at afbalancere kroppens energi veje . Begge typer af massage kan være tilladt , hvis din læge forbyder andre , mere energisk , stilarter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------