Position: sygdoms > 5 >

mikro-makro kost for kræft i hjernen

   Den mikro-makro kost er som formodes at være en ernæringsmæssig strategi , som kan hjælpe dig med at overvinde kræft . Selv om der har været nogen endelige undersøgelser , der forbinder mikro-makro kost til saltning kræft , har en lang række anekdotiske beretninger hørt om tilfælde af "uhelbredelige " cancerformer, som mirakuløst aftager efter at patienten fulgte en makrobiotisk regime . Uanset om du tror eller ej, de elementer i mikro-makro kost er helt sikkert en sund måde at spise , som ikke vil såre dig i kampen mod kræft i hjernen .

Om makrobiotiske Kost


Det mikro-makro kost blev opfundet af en japansk forsker /filosof i 1930'erne . Hensigten med kosten var at kombinere elementer af buddhisme og kristendom sammen med de østlige og vestlige medicinske teorier til at opfinde en kost , der ville tillade en at leve et produktivt liv og samtidig undgå hærgen af sygdommen . Den mikro-makro kost er et stort set vegetarisk måde at spise , som opfordrer dig til at spise det meste økologiske fødevarer .

mikro-makro kost og kræft


Der er ingen publicerede undersøgelser , der viser , at mikro-makro kost selv kan helbrede eller forebygge kræft . Dog har dele af kosten ( såsom det faktum, at det er fedtfattig og høj i fiber ) vist sig at nedsætte risikoen for visse kræftformer ( og for at forebygge hjertesygdomme ) . På trods af den manglende " officielle " forskning , talrige individuelle succeshistorier hurtigt andre til at fortsætte med at bruge kosten i kampen mod forskellige kræftformer .

Efter makrobiotiske Kost


For at følge makrobiotiske Diet , overleve på hovedsageligt hele kerner , friske frugter og grøntsager . Supplere dette indtag med et forbrug af bønner , miso , tofu og andre soja-baserede produkter . Hver uge kan du forbruge et par portioner af frø , nødder og skaldyr ( især torsk , skrubbe , hellefisk og tunge ) . Endelig ikke forbruge noget mad fra følgende kategorier-. dyr kød , æg , mejeriprodukter , slik , kaffe eller forarbejdede fødevarer

Yderligere overvejelser

Mens madlavning på mikro-makro kost , husk kun at bruge køkkengrej , at er lavet af de følgende fysiske stoffer-træ , glas , stål eller emalje . Desuden afholder sig fra madlavning din mad med el eller varme mad i mikrobølgeovnen mens de er på diæt . Endelig begrænse din frugt forbrug til lokalt dyrkede produkter . Så hvis du bor i et moderat klima , ikke forbruger tropiske frugter som kokosnødder og bananer .

Stykkevis videnskabelige beviser

Selvom det ikke er en klinisk dokumenteret " home run "i kampen mod kræft , elementer af mikro-makro kost kan stadig hjælpe . En tysk undersøgelse på Children 's University Hospital i Heidelberg rapporterede , at en kost rig på soja kunne hjælpe med at lindre eller forebygge solide hjernetumorer . Selv efter makrobiotiske Diet er ikke en surefire måde at slå kræft i hjernen , udfra en grundsætninger i kosten kan helt sikkert hjælpe med jeres kamp .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------