Position: sygdoms > 5 >

stadium fire brystkræft symptomer

   Brystkræft er beskrevet som havende fire etaper . Ved den tid, en patient kommer Stage IV , har kræften spredt sig til andre dele af kroppen . Læger bruger billedteknologi som f. eks en ultralyd til at vurdere den fase af en kræftsygdom. Behandlingen forsøg er normalt mest aggressive i de første tre etaper . Behandlingsmuligheder i trin IV er meget begrænset

Lump


Ved den tid brystkræft når Stage IV , kan de fysiske symptomer være mærkbar selv med det blotte øje . Klumper kan vises på eller omkring brystet eller under armhulen . Der kan også være svært pletter på huden på brystet , at skinne , når lyset er tændt dem .

Decharge


I de tidligere stadier af brystkræft , kan der være en hvid udledning kommer fra brystvorten af de berørte bryst . Denne decharge kan have sammenhæng i hytteost . I trin IV brystkræft , kan denne decharge tage på en rødlig farve, fordi det nu er at blande med blod . Den rosa farve udledning er muligt på ethvert tidspunkt , men er mest udbredt i fase IV .

Hævelse


I hele tre første faser af brystkræft , er det meget muligt, at de berørte bryst var hævelse , men det kan ikke have været mærkbar . På det tidspunkt betingelsen når Stage IV , bliver hævelse mærkbar . Over tid , hævelse af kan stige et højere tempo .

andre kræftformer

Stage IV brystkræft er det punkt, hvor kræften har spredt sig til andre dele af kroppen . De områder, ofte påvirkes først er lunger og lever . Når kræften spreder sig til disse områder , kan det blive svært at trække vejret , især efter fysisk aktivitet . Gulsot , som vender huden og det hvide i øjnene en gullig farve , kan være et symptom på kræft indvirkning på leveren .

Behandling

For trin IV brystkræft , et par muligheder for behandling er tilgængelige. Lægen kan foreslå kemoterapi medicin sammen med strålebehandling for at forsøge at sætte denne avancerede form for kræft i remission . Lægen kan også tilbyde , hvad der betegnes som understøttende behandling . Understøttende behandling indebærer behandling af smerter og ubehag symptomer og tilbyder den højeste mulige livskvalitet . Med støttende pleje , er der ingen forsøg på at behandle kræft , fordi det allerede har passeret det punkt , der behandles .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------