Position: sygdoms > 5 >

tegn og symptomer på skjoldbruskkirtlen tumor

   En skjoldbruskkirtlen tumor er en vækst af overskydende celler , der vises på skjoldbruskkirtlen . En skjoldbruskkirtlen tumor kan være kræft eller ikke-kræft . Betingelsen er normalt diagnosticeret af Deres læge ved hjælp af en fysisk undersøgelse , en blodprøve og en biopsi af klumper , der normalt vises på halsen for en thyroid tumor

Klumper


En skjoldbruskkirtlen tumor har potentialet til at skabe en serie af mærkbar klumper . Et af de områder , hvor du kan finde en klump i forbindelse med en skjoldbruskkirtlen tumor er på forsiden af din hals , rundt om det område af dit adamsæble . Du kan også mærke hævede lymfeknuder på bunden af din hals . Disse kan synes i lighed med hævede lymfeknuder , du får, når du har influenza .

Neck Pain


En skjoldbruskkirtlen tumor kan gøre ved hjælp af din hals smertefulde , eller du kan mærke en smerte i nakken , som ikke går væk . Du kan finde det vanskeligt at synke , og du kan også føle smerte , når du forsøger at trække vejret gennem munden . Din hals kan begynde at føle rå og ru , og din stemme kan blive hæs . Hvis betingelsen er tilladt at fremme uden behandling , kan det blive svært at tale .

Hoste


En hoste er ofte et symptom for mange forskellige forhold , men det kan også være en kontrollampe tegn på en skjoldbruskkirtlen tumor . Du kan udvikle en hoste , der oprindeligt synes harmløs , men som betingelse forskud vil hoste blive mere udbredt og kan blive kronisk . Det kunne udvikle sig til en tør hoste , som kan være meget smertefuld , hvis betingelsen er overladt til at udvikle uden behandling .

nakkestivhed

Bortset fra den smerte opleves i nakken på grund af en skjoldbruskkirtel tumor , kan der være et andet sæt af halsen symptomer , der involverer en anden fornemmelse . Dine nakkemuskler kan blive stram og nakken kan begynde at føle sig meget stiv . Da tumoren vokser , kan du føle som om der er noget blokerer din hals , der ikke kan løses .

Behandling

Et skjoldbruskkirtlen tumor og kræft i skjoldbruskkirtlen er unikke i deres behandling , fordi den primære initiativ af behandlingen er sædvanligvis operation for at fjerne den beskadigede del af skjoldbruskkirtlen . Operation for at fjerne dele af skjoldbruskkirtlen på grund af en skjoldbruskkirtlen tumor kaldes en thyroidektomi . I tilfælde af en total thyreoidektomi , hvor lægen skal fjerne hele skjoldbruskkirtlen for at fjerne tumoren , kan du blive sat på et regiment af strålebehandling for at holde kræften i at brede sig til andre dele af kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------