Position: sygdoms > 5 >

undertrykt kræft kur

   Potentielle kræft kur er ikke undertrykkes så meget som uprøvede i videnskabelige undersøgelser gennemføres i henhold til strenge kliniske protokoller . Hvis du eller en elsket en er blevet diagnosticeret med kræft , så kig i den godkendte behandlinger , før du foretager et behandlingsforløb , der kan forårsage alvorlige bivirkninger eller faktisk forværre din sygdom . Denne artikel ser objektivt på nogle af disse uortodokse behandlingsmetoder

Suzanne Somers og Steve McQueen

Skuespillerinden Suzanne Somers blev diagnosticeret med brystkræft i 2001 . Efter operationen og strålebehandling , besluttede hun imod et kursus i kemoterapi . I stedet valgte hun at alternativ behandling Iscador , et uddrag af den europæiske mistelten . Hun anbefaler ikke , at andre mennesker træffe den samme beslutning . Somers tilsyneladende er sundt i dag .

Steve McQueen var ikke så heldige . Han døde ved 50 som følge af mesotheliom , som han troede han kontrakt som følge af udsættelse for asbest , mens tjeneste i Marine Corps som en ung mand . Når læger i USA fortalte ham de ikke kunne hjælpe ham , han gik til en klinik i Ciudad Juarez , Mexico , for en uortodoks behandling af kaffe lavement og Laetrile . Også kendt som amygdalin eller vitamin B -17 , er Laetrile lavet af abrikoskerner . Laetrile er blevet undersøgt i kliniske forsøg, men er ikke godkendt i USA . Se venligst afsnittet Ressourcer for links til lungehindekræft behandlingsmuligheder .

Grape Cure og andre specielle diæter

Det drue kur blev udviklet i 1920'erne af en sydafrikansk kvinde , Johanna Brandt . Hun hævdede at have helbredt sin egen mavekræft med drue kur , men hun havde ikke anbefale det til mennesker, hvis blodsukker var for højt eller for lavt . Den drue kur kan være mere gavnligt som et vægttab og /eller afvænning behandling , med samme forbehold .

Hallelujah kost , undertiden anbefales til kræft og fibromyalgi patienter , omfatter rå frugt og grøntsager , destilleret vand , gulerodsjuice og naturlægemidler kosttilskud .

Hoxsey terapi er en meget streng mod kræft regime , som siges at være særligt effektive i hudkræft . Den består af urte eliksir og absolut ingen svinekød , tomater , eddike , kulsyreholdige drikke , eller alkohol . Hoxsey terapi understreger en positiv mental udsigter .

ImmunoStim , Immuno-Stim , og ImmuStim

ImmunoStim var angiveligt en kræftbehandling , men laboratoriet analyse viste , at den indeholdt toiletkummen renere og opvaskemiddel .

Immuno-Stim er en naturmedicin der skal træffes under den kolde og influenzasæson . Det foregiver ikke at være en kræftbehandling på alle . Dette produkt er tilgængeligt fra Himalaya Institute i Honesdale , Pennsylvania .

IMMU-Stim skulle helbrede dissemineret sklerose , kræft og rygmarvsskader , men det viste sig at indeholde procaine , lidocain , og andre stoffer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------