Position: sygdoms > 5 >

urter og vitaminer for at forebygge lymfeknude kræft

   Lymfesystemet er ofte overset af traditionelle medicinske behandlinger for kræft , men der er nogle naturlige og homøopatiske midler , der kan fjerne giftstoffer fra lymfeknuder væske og hjælpe mange kræftpatienter gøre fantastiske inddrivelser

Essiac Te


Kombinationen af en medfølende sygeplejerske og Native American opfindsomhed førte til fælles brug af denne fantastiske naturlige te formel at afgifte kroppen . Det er en af de mest potente , men simple naturlige produkter til rådighed til behandling af cancer .

Ifølge nekrolog af Essiac premiere pioner , Rene Caisse , "Det var i Haileybury Hospital , Ontario , at Rene fik først kendskab til urtete , som hun mente kunne helbrede kræft . En ældre kvinde, som havde helbredt sig selv for brystkræft år tidligere , gav René opskriften på en urtemedicin, der bruges af indianerne . "

Caisse truffet den oprindelige ojibway stammen opskrift og ændret det til at behandle mennesker , der lider af kræft på et Klinikken hun løb i mere end otte år i Bracebridge , Ontario . Hun har gjort produktet tilgængeligt uden omkostninger for hendes patienter , der har bestået af virkningerne af denne behandling via mund til mund . Hendes legendariske kampagne for at åbne hendes klinik til oversvømmelser af patienter i alle stadier af sygdommen har aldrig gjort hende til en millionær eller resulterede i en Nobelpris , men i dag hendes behandling er vidt udbredt i Resperin Corp , der købte rettighederne til formlen fra Caisse før hendes død i december 1978 .

Der er fire urter , der udgør Essiac . De er burre rod , glat elm indre bark , får skovsyre og indiske rabarber rod . Der er mange efterlignere , men sandt Essiac te er lavet i Canada , og mange helsekost butikker bære det

714X : . Målretning af lymfeknuder og styrke immunsystemet


714X er et produkt designet og perfektioneret af Doctor Gaston Naessens . Naessens udviklede behandling for kræft og andre degenerative sygdomme efter at skabe en utrolig kraftfuld mikroskop og identificere den mindste kondensatorer af energi i den menneskelige krop : somatids . Disse partikler ses i humant blod følge en bestemt cyklus , og Naessens var i stand til at regne ud , at degenerative sygdomme ville sætte ind efter fjerde etape af somatidian cyklus . 714X er helt ugiftigt og helt naturlig , indeholdende kamfer at bære nitrogen , forskellige sporstoffer og mineralske salte .

714X er primært designet til at være injiceres i lymfeknude i lysken , og det rejser gennem de store lymfatiske cirkulation gang injiceres . Denne irrigates tre fjerdedele af kroppen . Lymfeknuder væske bliver stillestående , når toksiner komme ind i systemet , og 714x hjælper flydende lymfeknuder og bortfiltrere disse toksiner gennem den store blodcirkulationen . De kvælstof i produktet feeds kræftcellerne , der normalt raid kroppens immunsystem for deres kvælstof forsyning. Dette gør det muligt for immunsystemet til at fungere ordentligt, og handle for at udrydde kræft på egen hånd . De øvrige indholdsstoffer i produktet bidrager til at lette gnidningsløs kommunikation mellem celler og iværksætte reparation af beskadiget væv .

714X er tilgængelig via Cerbe hjemmeside og er et andet produkt i Canada . Distributionsselskabet ikke annoncere , og en typisk 21- dages cyklus af behandlingen (som kommer med kanyler til injektion ) koster omkring 400 dollar . Seks til otte cykler anbefales at behandle kræft effektivt , samtidig 02:59 cyklusser kan injiceres som en forebyggende foranstaltning og immunsystemet booster .

Fordele ved kost ændringer


Enhver tilgang til behandling af kræft ville være ufuldstændig uden den rette kost . Mange forskere og videnskabsmænd har opdaget , at visse fødevarer har enorm sundhedsmæssige fordele . En kombination af frugt , grøntsager , juice og andre gavnlige hæfteklammer med anti-cancer fordele kan supplere enhver medicinsk eller fysisk behandling tilgang . Selv om der er utallige vitaminer og kosttilskud , som kan gavne kræftpatienter , er det altid bedre at forbruge kilden tættest på naturen .

Familie-og Faith

Mentalitet alene gennem en proces, der kaldes " Visualisering ", menes af nogle eksperter for at være en kur i sig selv for nogle alvorlige forhold . Sind magt kan være en enorm kraft i behandling af sygdommen . Positive tanker , støtte fra familien og tro og spiritualitet kan alle have en betydelig indvirkning på sundheden .

arbejde for det

Kræft er en særdeles ødelæggende sygdom , og en hele kroppen tilgang er nødvendig. Ligesom noget værd at have , du virkelig nødt til at have den og arbejde for at sikre et godt helbred .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------