Position: sygdoms > 5 >

behandling for stadium III ovariecancer

   Alle kræftformer , når diagnosen er iscenesat . Jo højere trin , jo større sværhedsgraden af kræft . Stadium III ovariecancer betyder , at sygdommen har spredt sig uden for æggestokkene og bækken området til den øverste maveregion og /eller det omgivende lymfeknuder . Denne fase kræver en mere aggressiv behandling end stadium en eller to ovariecancer , hvor kræft kan være mere lokal

personaliseret


Selvom en kvinde er diagnosticeret med stadium III æggestokkræft , kan hendes situation adskiller sig fra en anden kvinde med samme diagnose . Selv om det har spredt sig , kan det ikke have spredt sig til de samme områder eller så langt . Derfor vil hver kvinde har en behandlingsplan unik for sin diagnose og situation . Læger vil først se på formålet med behandlingen : Er de behandlende at øge sin chance for at blive helbredt , at forlænge hendes overlevelse , eller for at bekæmpe kræft ved at holde det lokaliserede . Før behandlingen påbegyndes vil lægen forklare behandlingsmuligheder til hende , forklare både fordele og risici , og lad hende om at gøre den bedste beslutning for sig selv .

Kirurgisk Debulking


Denne proces er standard behandling for kvinder med stadium III æggestokkræft og indebærer at fjerne så meget af tumor som muligt . Fordi der er generelt små , påvises mængder af kræft , der har spredt uden for æggestokkene , og det er ikke muligt at fjerne dem under en operation , en anden metode til behandling skal anvendes i kombination med kirurgi . Denne mest almindelige metode er kemoterapi .

Kemoterapi


Kemoterapi er brugen af anticancermedicin , der er sprøjtes ind i kroppen enten mundtligt eller intravenøst for at ødelægge ethvert tilbageværende kræftceller og forhindre dem i at dividere og reproducere . Tilstedeværelsen af micrometasteses , små mængder af uopdaget kræft , kan føre til fornyet kræft i æggestokkene , hvis kirurgi er den eneste anvendte behandling . En kombination af kemoterapi narkotika er generelt bruges til at øge graden af succes , og de indeholder typisk en platin sammensat lægemiddel som cisplatin eller paraplatin og et andet kræftbehandlingsmiddel såsom paclitaxal eller docetaxal . Disse er normalt gives i seks cyklusser , hver tredje uge .

højdosis kemoterapi

Nye former for behandling, der hele tiden undersøgt for at forbedre resultaterne af kræft i æggestokkene behandling . Disse er enten studeres alene eller i kliniske forsøg med deltagerne . En af de behandlinger i øjeblikket ved at blive undersøgt , er brugen af høj- dosis kemoterapi . Selv om nogle kvinder oplever succes med typiske kemoterapi behandlinger , mener forskere, at levere højere doser af kemoterapi narkotika kan forbedre chancerne for at blive helbredt . Baggrunden for denne , at flere kemo resulterer i mere kræftceller blive ødelagt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------