Position: sygdoms > 5 >

gøre urter helbrede kræft ?

   Kræft er en undertiden dødelig sygdom , der påvirker interne og eksterne dele af kroppen . Moderne medicin har high- tech metoder til behandling af kræft , såsom kemoterapi og Kryokirurgi ( indefrysning af kræft celler) , men nogle patienter at se til alternativ medicin , såsom urter , håber på en kræft kur . Mens tilhængere af flere naturlægemidler protokoller påstår de at helbrede kræft , emnet er yderst kontroversielt

Typer


Herbal protokoller --- typisk sælges online eller i helsekostforretninger --- kommer i form af te , salver eller kosttilskud . Online , så concoctions anses for at være kræft kure af deres tilhængere , og de er typisk ledsaget af glødende testimonials .

Historie


Arkæologiske fund tyder på kinesiske læger har behandlet kræft med urter i over 2000 år. Essiac er en urte formel gået fra indianerne til en canadisk sygeplejerske i 1930'erne og har været brugt som et naturlægemiddel kræft kur lige siden . Den Hoxsey formel er måske den mest berømte påståede naturlægemidler kræft helbredelse af det 20. århundrede . Efter flere år med daglig kæmper med U. S. Food and Drug Association ( FDA ) og andre statslige organisationer , Hoxsey klinikker , der fremmes et regime af aktuelle eller interne naturlægemidler behandlinger , blev lukket ned og naturlægemidler formel forbudt .

Studies


En undersøgelse offentliggjort i Juli 2004 udgave af tidsskriftet ernæring og kræft konstateret, at en af de mest berømte kinesiske svampe , undertrykker Ganoderma lucidum ( også kendt som Reishi svampen ) , væksten af humane brystkræftceller . En anden undersøgelse offentliggjort i Medical Research anmeldelser i oktober 2006 fandt, at rabarber --- en af de primære ingredienser i Essiac --- var i stand til at udløse molekylære ændringer , der fører til død af kræft celler . Forskerne konkluderede, at rabarber er lovende anti-cancer potentiale . En tredje undersøgelse , offentliggjort i Cancer Epidemiology , Biomarkers og Forebyggelse i december 2002, fandt , at et ekstrakt fra rød kløver --- det primære urten i Hoxsey formlen --- var i stand til at forårsage apoptose ( celledød ) i human prostata cancer celler .

Ingredienser

Formlen for Essiac består af kalkun rabarber rod , glat elm bark og får skovsyre . Disse urter er kogt sammen og derefter til venstre i blød natten over . Den Hoxsey Formlen består af rødkløver , lakrids , havtorn , poke rod , Cascara Sagrada og flere andre urter , der blev tilføjet på senere tidspunkter. Ud over de Reishi svampen , shiitake , Maitake , kalkun hale og Cordyceps svampe er alle brugte som kræftbehandlinger i Asien.

Overvejelser

Alternativ og naturlægemidler kure for kræft er fortsat ubekræftede af mainstream medicinske kredse . Ifølge National Cancer Society , har mennesker og dyr ikke vist tydelige tegn på en anti-cancer virkning fra Essiac . FDA stadig fastholder, at det Hoxsey formlen har ingen nytte. Kinesisk medicin , og på den anden side har vundet en vis støtte --- en nylig kræft formel kaldet PC-SPES , lavet med kinesiske urter og svampe , menes at have nogle anti-cancer egenskaber , i henhold til FDA .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------