Position: sygdoms > 5 >

hvordan man beskytter mod brystkræft

   En sund kost og livsstil kan hjælpe med at forhindre bryst (og andre former for ) kræft . Mange undersøgelser har vist, at brystkræft satser i lande som Japan er meget lavere end i Amerika , hovedsagelig på grund af kost og livsstil valg . Følg sund kost og livsstil nedenstående tip for at beskytte dig mod brystkræft
1
Opretholde en sund vægt . . Kropsfedt producerer østrogener ( hormoner er knyttet til brystkræft ) . Undersøgelser viser, at tungere kvinder er mere tilbøjelige til at blive diagnosticeret med postmenopausale brystkræft end dem med mindre kropsfedt .
2 .
Undgå mættet fedt . Mættet fedt er forbundet med højere risiko for mange former for kræft , herunder brystkræft .

3 .
Undgå rødt kød . Kvinder , der spiser sjældent rødt kød eller undgå det hele sammen har en langt lavere risiko for brystkræft .
4 .
begrænse alkoholforbruget . En drink gang et stykke tid ikke vil hjertet , men en drink om dagen kan øge din risiko for brystkræft med op til 10 % i forhold til kvinder, der ikke drikker .
5 .


Spis mere frugt , grøntsager og bælgfrugter . Det menes, at fødevarer rige på fiber medvirke til at eliminere ekstra hormoner i din krop ved at gennemføre dem med dit affald ( kvinder skal prøve at spise 25-35 gram fibre om dagen ) . Fødevarer med folinsyre har også mod kræft egenskaber .
6 .
Spis masser af svampe . Spise et par svampe dagligdags kan reducere risikoen for brystkræft med op til 64 % !
7 .
Vær fysisk aktiv . Prøv gennemsnit Thiry minutters fysisk aktivitet 3-5 dage om ugen-dette vil også gøre vægtkontrol lettere .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------