Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan genkende bugspytkirtelkræft symptomer

  Den u00BB Silent Killer ' er derude . Med ingen kendt kur , har kræft i bugspytkirtlen bliver et worst case scenario for dem , der blive ramt. Nylige dødsfald fra bugspytkirtelkræft omfatter Patrick Swayze og den sene Operasanger Pavarotti . Selv højesteretsdommere er i fare ( Ruth Ginsberg http://www. hollywoodmemoir. com/ruth-bader-cancer-surgery ) , så hvorfor gør vi ikke ved mere om kræft i bugspytkirtlen ? Hvordan man kan genkende bugspytkirtelkræft meddele, at som vores krop ændrer sig, skal vi ændre , hvordan vi leve og være ansvarlig for vores egen tilstand . . Lær at genkende kræft i bugspytkirtlen og derefter få diagnosticeret af en kvalificeret læge på opdagelse af enhver fysisk eller følelsesmæssig lidelser , der kommer til din opmærksomhed øjeblikkeligt

Du skal bruge:
Du /Andre
. Sygehistorie .
Nuværende helbred.
Notesblok .

Markør .


1 .
Få et tjek af en primær læge . At være sund starter med at vide, hvor du skal gøre mere for at holde sig så sunde som du er i dag . Fra i dag kan du begynde at spore , hvordan dit helbred er at fastholde , at få bedre eller værre . Med enhver medicinsk bekymring praktiserende læge bør altid være opmærksom på dit helbred problemer eller bekymringer .
2 .

Start en personlig sundhedsprofil diagram . Bliv din egen bedste diagnostisk redskab ved at forstå og kortlægning dig daglige vilkår . Anerkende kræft i bugspytkirtlen , som subtile symptomer , der i sidste ende vil blive gradvist værre . En personlig sundhed diagram kan være en godt redskab, at vi glemmer at medtage vores egne sunde vaner .
3 .
Figur følelser af smerte , gulsot , og depression . Kræft i bugspytkirtlen er kendt som » Silent Killer 'på grund af den vage signaler den giver os over tid . Patienter beskriver en smerte i underlivet , der føles som om det udstråler bagud . Bugspytkirtlen er placeret under maven , når mod ryggen . Smerte, der stammer fra dette område bør overvåges . Gulsot er nogle gange lettere påfaldende af en person med et godt helbred . Depression, bør overvåges og kortlagt i din personlige sundhed diagram og en læge gjort opmærksom , når disse ting sker .
4 .
Alert din læge til andre unormale sundhedsbetingelser, som de opstår . Mens du diagrammet et symptom andre kan præsentere sig selv for dig . Et forhøjet blodsukker niveau kaldes Diabetes Millitus er også en potentiel symptom på kræft i bugspytkirtlen. Tab af appetit er normalt den ene symptom , at når den opstår en patient indser der er et problem . Catching kræft i bugspytkirtlen , før en stor vægttab sker , kan give en patient håb om et bedre resultat . Reagerer på ændringer i din daglige sundhedstilstand og være parat til at anerkende bugspytkirtelkræft , hvis symptomerne er der til bekymring .

5 .
Skift dårlige vaner for gode . Kræft i bugspytkirtlen er forbundet med rygning . Afslutning dårlige vaner vil give dit helbred et løft . Hver gang du bemærker tegn på sygdom , vil du notere dem på daglig basis . Konsekvent kortlægning dine personlige sundhedstilstand dagligt vil give dig en bedre chance for at spotte de » Silent Killer ' , som det forsøger at påvirke dig eller en elsket en .

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom på dit daglige sundhedstilstand i morgen og aften .
 • Inkluder appetit , smerter , sløvhed , og fysiske udseende på dit helbred kontrol hver dag for at blive mere bevidst om dit helbred .
 • Denne artikel bør kun bruges som en meddelelse at anerkende sundhedsmæssige forhold, der kan være til stede nu eller være til stede i fremtiden . Der er ingen bedre diagnostisk værktøj end en læge . Ved, at » Silent Killer ' er derude nogen kan det være nødvendigt at gå til en læge for at få den rigtige diagnose til at genkende kræft i bugspytkirtlen , når det er til stede i kroppen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------