Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan vide tegn og symptomer på tyktarmskræft

  Tyktarmskræft er en førende dødsårsag i Nordamerika og Europa . Tyktarmskræft opstår , når cellerne denne linje i tyktarmen vokse unormalt og danne tumorer . Den kolon er en vigtig organ i kroppen , da det er meget nyttigt i fordøjelsen . Tyktarmen reabsorbs vand og næringsstoffer og hjælpemidler i forbindelse med udsendelse af kroppen affald fra kroppen . Tyktarmskræft er blevet meget almindelig i de senere år , og dette har været tilskrevet den faldt fiber i kosten . Disse artikel diskuteres de tidlige tegn og symptomer på tyktarmskræft .
1 .
Forstoppelse er et tegn på forstoppelse . Forstoppelse kan opstå , når tumorer blokere afføring passage eller forhindre normal kolon funktion . Ændringer i afføringsvaner kan også signal forstoppelse . Hvis du har forstoppelse , der veksler med diarré eller afføringen begynder at kigge trådlignende selv efter at have spist en kost fuld af fiber , bør du konsultere lægen
2 .
Blod i afføringen er også et tegn på tyktarmskræft . Afføringen kan se lys rød eller mørk på grund af tilstedeværelsen af blod . Vær opmærksom på din afføring farve .

3 .
De senere symptomer på tyktarmskræft , som en reaktion på forandringer i kroppen . Anæmi og træthed er som en følge af blodtab . Uforklarligt vægttab på grund af den negative virkning af kræftceller på kroppen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bemærker noget af ovennævnte tegn og symptomer , indberette dem straks til lægen
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------