Position: sygdoms > 5 >

hvorfor har ikke forskerne fundet en kur mod kræft ?

   I 1971 erklærede den daværende præsident Richard Nixon , at en kur mod kræft ville blive opdaget i 1976 , datoen for nationens Bicentennial . Selvfølgelig kom denne dato og gik uden en kur mod kræft . Faktisk har den dødeligheden for de fleste former for kræft næppe ændret denne periode på 40 år . Der er flere grunde til, at en kur mod kræft har været så undvigende og vil sandsynligvis forblive undvigende for en overskuelig fremtid

Hvad er Cancer . ?


Kræft opstår , når den normale cyklus af celle reproduktion og død er afbrudt. I stedet for den normale progression af division , vækst og eventuelle død , kræftceller vokser en unormal hastighed og i sidste ende invaderer raske væv . Denne unormale vækst og invasion af sunde væv resultater fra DNA-skader i cellerne .

flere årsager til kræft


Det DNA-skade , der medfører kræft kan være genetisk forårsaget eller resultatet af miljømæssige faktorer eller personlige forhold . Flere årsager til kræft er en stor komplicerende faktor i at søge en kur . Derudover genetiske og miljømæssige faktorer ofte spiller sammen i forårsager kræft .

Mangel på Absolute årsagssammenhæng


Selv med anerkendt kræftfremkaldende, stoffer eller omstændigheder , der er kendt for at forårsage kræft , er der ingen absolut sammenhæng mellem eksponering og pådrage sig sygdommen . For eksempel mange storrygere aldrig kontrakt kræft . På den anden side har ikke-rygere , ligesom Dana Reeve , gift med Christopher Reeve , døde af sygdommen .

Cancer Research

karakter kræftforskning kan også spille en rolle i , hvorfor ingen kur er blevet opdaget for kræft . Forskning tendens til at centrere omkring behandlinger med målbare resultater , selv om livet for de involverede patienter er kun forlaenges for et par uger som følge af behandling . Innovative behandlinger betragtes som mere risikabel , og som et resultat tiltrækker færre forskning dollars .

forebyggelse af kræft og Cure

Der er gjort fremskridt i kræftbehandlingen . For eksempel har en vaccine er udviklet , som kan forebygge mange stammer af det humane papillomavirus ( HPV ) , som forårsager kønsvorter og fører undertiden til livmoderhalskræft . Mange barndom kræftformer effektivt kan helbredes , det samme gælder for testikelkræft

Reduktion kræftrisiko

Videnskaben har opdaget en række metoder til at reducere risikoen for kræft , såsom at undgå fedme , iført solcreme og undgå rygning . Tidlig påvisning har forbedret levetid for mange kræftpatienter , fordi kræft, som er opdaget inden det har spredt sig er meget lettere at behandle . Mange kendte kræftfremkaldende stoffer , såsom indholdsstoffer i hårfarver fremstillet før 1980 , er også blevet fjernet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------