Position: sygdoms > 5 >

knoglekræft tegn

   Over 2. 000 mennesker er diagnosticeret med ben kræft hvert år i USA , ifølge MedicineNet . Der er mange forskellige slags ben kræftformer , hyppigst rammer børn og unge voksne . Når knoglekræft diagnosticeres hos ældre mennesker , er det som regel fra en spredning af kræft , der opstod et andet sted i kroppen , eller ikke direkte fra kræft i knoglerne celler

Årsager


Mens årsagerne til ben kræft er ikke kendt, kan særlige risikofaktorer medfører, at visse folk mere tilbøjelige til at udvikle knogle caner . Risikofaktorer omfatter at være en teenager , historie af stråling eller kemoterapi , historie af Pagets sygdom ( kronisk ben betingelse ) , et eller flere familiemedlemmer , der har knoglekræft og mennesker med arvelige retinoblastoma ( øjet kræft , der normalt rammer børn yngre end fem år gamle ) , Ifølge eMedTV

Ondartet Typer


Listed af MedicineNet , her er de mest almindelige maligne knogle kræft
-. osteosarkom berører områder af hurtig vækst , hyppigst i drenge 10 til 25 år gamle, og omfatter knogler i arme , ben , knæ og skuldre . MedicineNet beretter, at fordi der er en stor risiko for spredning til lungerne , er der en 65 procent chance for en fem -års overlevelsesraten .
-Ewings sarkom påvirker børn i alderen 4 og 15 , begyndende sædvanligvis i knoglerne i arme og ben . Med en hurtig evne til at spredes hurtigt , er der kun en 65 procent chance for en tre-års overlevelse , oplyser MedicineNet
-. Chondrosacrcoma påvirker sædvanligvis ældre mænd , der starter i 40'erne , som regel rettet mod knogler og hofter . Ansvarlig for en fjerdedel af alle maligne tumorer , kan de tumorer handle meget langsomt eller hurtigt .
-Ondartet fiber histiocytoma ( MFH ) mål det bløde væv samt muskel , ledbånd , fedt og sener . Normalt udvikler sig i ældre mennesker, omkring en alder af 50 eller 60 .
-Lymphoma og myelomatose er to kræftsygdomme, der kan udvikle sig i knoglerne , men fra knoglemarven ikke knoglen celler og er derfor normalt ikke anses for knoglekræft

Skilte


Ifølge Mayo Clinic . Der er synlige tegn på knoglekræft . Knoglesmerter , hævelse og ømhed , svækket knogler fra tumor , som kan udvikle knoglebrud , træthed og utilsigtet vægttab , er alle symptomer på knogle kræft . MedicineNet. com nævner også , at svulsten , hvis de blev efterladt uden nogen medicinsk behandling over en længere periode , kan føre til en tilstrækkelig stor klump , der kan mærkes i nærheden af eller på knoglen selv . Ikke så hyppigt , kan feber , kulderystelser og nattesved også udvikles som et resultat af knoglekræft , der normalt sker, når kræften har bredt sig til væv i andre dele af kroppen .

Behandlinger

For at behandle knoglekræft , der er tre aggressive behandlinger , der kan bruges enkeltvis eller samlet : kirurgi , kemoterapi og strålebehandling. Kirurgi bruges til at fjerne svulsten og området i nærheden af det . Kemoterapi bruges til at forebygge eventuelle større vækst af svulsten , muligvis faldende dens størrelse og drab kræftceller . Stråling forsøgte at dræbe caner cellerne over en lang periode .

Side Effects

MedicineNet giver bivirkninger af de tre aggressive behandlinger bruges mod knoglekræft .
Kirurgi : infektion , knoglekræft tilbage , til skade for områder tæt på svulsten fjernes
Kemoterapi : i færd med at dræbe kræftceller , er normale celler også dræbt , herunder hår , blod -dannende celler og celler, linje fordøjelsessystemet , hvilket resulterer i kvalme , opkastning , hårtab , træthed og infektioner.
Stråling : træthed , ikke længere føler sulten og skade den omkringliggende hud og blødt væv
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------