Position: sygdoms > 5 >

kræftcentre of America i Chicago , Illinois

   Kræftbehandling Centers of America arbejder kræftbehandling ambulatorier og hospitaler designet til at hjælpe folk med at overvinde kræft ved hjælp af traditionelle og alternative medicin med medfølende omsorg . Kræftbehandling Centers of America driver fire regionale faciliteter-Eastern Regional Medical Center , Southwestern Regional Medical Center , Western Regional Medical Center og Midwestern Regional Medical Center . Midwestern Regional Medical Center er placeret lige uden for Chicago i Zion , Illinois , og henvender sig til patienter i hele Midtvesten .

Location


Midwestern Regional Medical Center er beliggende på Elisa Avenue i Zion , Illinois . Denne kræftbehandling hospital er beliggende cirka 50 miles fra downtown Chicago , lige syd for Wisconsin grænsen . Midwestern Regional placering nær bredden af Lake Michigan er også omkring 50 miles fra Milwaukee .

Behandlinger


Kræft patienter, som ønsker behandling på Midwestern Regional Medical Center har adgang til en række af kræft behandlinger . Holdet af læger og specialister i centrum arbejdet med den enkelte patient til at udvikle den rette skræddersyet behandling plan for en person , der søger behandling . Ud over de traditionelle behandlinger som kemoterapi , strålebehandling og kirurgi , har Midwestern Regional Medical Center i stand til at behandle patienter med hormon terapi , stamcelle transplantation og tumorvæv lageret . Patienterne kan også drage fordel af adgangen til akupunktur , spirituel støtte , smertebehandling , ernæring terapi og kiropraktik pleje , der tilbydes i forbindelse med kræftbehandling .

Hospital ammenities


Kræftbehandling Centers of America stræber efter at gøre patienterne og deres omsorgspersoner komfortabel under deres ophold i kræftbehandling faciliteter . Anlægget hjælper dem, der kommer ind fra ud af byen ved at bistå med at forbeholde nærliggende overnatningsmuligheder og sørge for transport til og fra lufthavnen og til steder rundt omkring Zion . Midwestern Regional giver også adgang til en ressource bibliotek , Internet , fitness center og salon -tjenester . Patienters plejepersonale kan også drage fordel af de aktiviteter , udflugter og uddannelsesmæssige klasser , der tilbydes til patienter og pårørende . Bøger, blade , gaver , toiletartikler og snacks er til rådighed på gave butik på ejendommen .

Apotek

Patienter med Midwestern Regional Medical Center har nem adgang til alle deres recepter og supplerer på Prescription og tillægget Center . Centeret giver patienterne at udfylde recepter og afhente anbefalede kosttilskud hele fra ét sted i Medicinsk Center . Center lagre tæt til 3. 800 recepter medicin og 250 kosttilskud . Anvisningen, og tillægget Center er åbent mandag til fredag fra 8:30 a. m. til 17:00

Patienter

For at blive en patient på en af Kræftbehandling Centers of America , herunder det midtvestlige Regional Medical Center , kræftpatienter skal kalde en Oncology Information Specialist på ( 800 ) fra 268 til 0. 786 . Specialister kan besvare spørgsmål om de faciliteter og tilgængelige behandlinger at afgøre, om Center er det rigtige for den enkelte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------