Position: sygdoms > 5 >

kur mod aggressiv kræft i hjernen

   Ifølge den amerikanske Cancer Society , vil mere end 22. 000 kræft svulster i hjernen eller rygmarven blive diagnosticeret i USA i 2009 . Næsten 13. 000 mennesker vil miste livet i år som en følge af disse maligniteter . National Cancer Institute , siger de mest almindelige og aggressive form for kræft i hjernen hos voksne er glioblastoma multiforme . Der er i øjeblikket ingen behandling , der effektivt kan kurere denne malignitet

Årsager til kræft i hjernen


Årsagerne til kræft i hjernen fortsat en mysterium . NCI har iværksat en undersøgelse om , hvad der kan forårsage hjernetumorer hos voksne . Forskere undersøger en bred vifte af genetiske , livsstils -og miljømæssige faktorer , som kan påvirke muligheden for at udvikle hjernen maligne lidelser .

de mulige årsager , der overvejes, er arbejdsbetinget udsættelse for pesticider , bly og opløsningsmidler , brug af mobiltelefoner , brug af hårfarver og familiens historie blandt andre .

Gibolastoma multiforme


En hjernesvulst udvikler på grund af væksten af unormale celler i hjernen væv . NCI siger på nuværende tidspunkt giloblastoma multiforme menes at være uhelbredelig . De fleste patienter med denne aggressive form for kræft i hjernen lever ikke længere end et år efter diagnosen . Ifølge Mayo Clinic , den gennemsnitlige alder , hvor Glioblastom er lavet er 55 . Men det kan ramme alle , herunder børn . Glioblastoma typisk spreder sig hurtigt til andre områder af hjernen gør det svært at behandle .

Symptomer


Ifølge NIC , symptomerne på en hjernesvulst afhænger af dets størrelse og om , hvor i hjernen svulsten er dannet . De kan indeholde hyppige kvalme og opkastning , hovedpine om morgenen eller hovedpine , som aftager efter opkastning . Andre advarselstegn omfatte tab af balance og problemer med at tale , syn og hørelse . Symptomer på Glioblastom multiforme tendens til at begynde brat og beslaglæggelser er ikke ualmindelige .

Behandling Glioblastom Multiformes

Kirurgi er den vigtigste behandling for kræft i hjernen at antage, at uønskede neurologiske skade er usandsynlig .

Men i tilfælde af Glioblastom multiformes , gradvis ophobning i væv og celler gør det umuligt helt at fjerne malignitet . I tilfælde af glibogastoma , er kemoterapi indsat i hjernen under operationen .

Selvom det er højst usandsynligt, at strålebehandling vil kurere glioblastom , Mayo Clinic , siger undersøgelser viser patienter, der gennemgår denne behandling kan leve to gange længere end dem, der kun modtager støttende pleje .

Temozolomide

NIC siger opmuntrende hurtige resultater med lægemidlet temozolomide fået mange amerikanske læger til at følge strålebehandlinger med temozolomide for patienter , der lider af glioblastoma .

NIC siger en undersøgelse fra 2002 foretaget af Den Europæiske Organisation for behandling af kræft og National Cancer Institute i Canada opdagede median to -års overlevelsen for patienter, der tog temozolomide som en kompliment til strålebehandling gik op 16 procent .

Den amerikanske Food and Drug Administration godkendt temozolomide til behandling af glioblastom i 2005 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------