Position: sygdoms > 5 >

tillæg for kræftpatienter

   Kosttilskud er tilføjelser til den normale kost beregnet på at give øgede sundhedsmæssige fordele. Mens de er almindeligt anvendt i hele USA , kan de være af særlig interesse for kræftpatienter , der søger at udligne eller mindske virkningerne af deres behandling . Men som i 202C indarbejde sundheds- myndigheder mane til forsigtighed og høring forud for at supplere bruge

Fakta


Ifølge kosten . Supplement Sundhed og Education Act af 1994 , kosttilskud er nogen , der tages oralt , der indeholder en ingrediens til formål at supplere (fabrikat en tilføjelse til ) en persons daglige kost . Fælles supplere ingredienser omfatter mineraler , urter eller andre planteprodukter , vitaminer , aminosyrer og enzymer . Supplement produkter kommer i former, herunder kapsler , pulvere , tabletter , gel hætter , softgels og væsker . Mens regulering er i bedring , behøver kosttilskud ikke i øjeblikket modtager de samme strenge test som narkotika eller medicin .

Funktion


Det overordnede formål med kosttilskud er at give sundhedsmæssige fordele , der ikke leveres gennem normal fødeindtagelse . Disse fordele kan opveje en mangel i en persons grundlæggende daglige kost eller tilføje en forbedring i kroppens funktion ikke tilgængelig gennem fælles fødekilder . I tilfælde af kræftpatienter , er kosttilskud typisk til formål at støtte eller styrke immunforsvaret , kompensere for virkningerne af standard kræft behandlinger eller direkte reducerer eller dræbe cancerceller .

Advarsel


Tjenestemænd på National Cancer Institute og American Cancer Society fraråder ukontrolleret brug af kosttilskud til kræftpatienter . Blandt deres bekymringer er populære misforståelser om virkningerne af kosttilskud og potentialet for fælles tillæg til mindsker effektiviteten af kræftbehandlingen . Et eksempel er brugen af antioxidant E-vitamin , som kan ophæve visse former for kemoterapi og strålebehandling ved at blokere deres evne til at målrette kræftceller ' DNA .

Overvejelser

Et andet alvorligt overveje med tillæg brug er vanskeligheden ved fastsættelsen hvordan de vil handle i kroppen . Selv når stoffer er blevet undersøgt i et laboratorium , forskere ofte ikke kan forudsige deres virkelige verden effekter . Kosttilskud , der vises gavnlige i teorien kan forårsage faktisk skade . Dette problem forværres af den manglende regulering af tillæg indhold . Kosttilskud kommer ikke i standardiserede doser, og elementer med samme navn kan variere meget i styrke eller renhed .

Potentielle

Trods de nuværende omstændigheder mener mainstream forskere ikke udelukke den potentielle anvendelse af kosttilskud i fremtiden kræftbehandling . Dr. Jeffrey Wright , direktør for regeringens kontor for Cancer komplementær og alternativ medicin ( Occam ) , identificerer fremskridt i kombineret behandlingsmetoder som " et område af særlig interesse ", og forskere på Occam og andre steder aktivt søger effektive måder at udnytte kosttilskud langs med kemoterapi og anden behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------