Position: sygdoms > 5 >

tredje fase lymfom prognose

   Stadium III lymfom refererer til en lymphomatic kræft , der har avanceret og spredt ud over det lymfeknuder , hvor kræft stammer fra. Lymfomer er kræft i lymfesystemet . Lymfesystemet omfatter lymfeknuder og lymfevæv . Milt og knoglemarv er også en del af lymfesystemet . Lymfomer kan opstå overalt i lymfesystemet , men ofte forekommer i knoglemarv eller lymfeknuder . Lymfeknuder findes over hele kroppen . Når kræft oprindelse i det lymfatiske system, er det siges at være trin I , hvis det er det lokale til en lymfeknude eller et område af lymfeknuder . Af den tid, det har udviklet sig til tredje fase , har kræften begyndt at sprede ud over det lokale område i lymfesystemet , hvor det første gang blev identificeret . Kræft bliver det meget vanskeligere at behandle i fase III , og prognosen er ikke så positivt for fase III patienter .

Der er to store typer af lymfomer : Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom . Både Hodgkin 's og non-Hodgkins lymfom har lidt forskellige kliniske patologier for fase III kræft , og som en følge patienter diagnosticeret med stadium III Hodgkins lymfom har en lidt anden prognose derefter patienter diagnosticeret med stadium III non-Hodgkins lymfom .

Non-Hodgkin 's lymfom


Omkring 23 procent af patienter diagnosticeret med non-Hodgkin 's lymfom er diagnosticeret med stadium III lymfom på deres indledende diagnose . Tredive procent af diagnosticerede patienter diagnosticeret med stadium I eller fase II kræft , og i nogle af disse patienter kræft vil udvikle sig til fase III , hvis de ikke reagerer på behandlingen .

De fleste patienter diagnosticeret med noget tidspunkt af non-Hodgkins lymfom , herunder trin III non-Hodgkins lymfom , er over 54 år . National Cancer Institute viser, at medianalderen på diagnosetidspunktet er 67 , mens færre end 30 procent af tilfældene er diagnosticeret hos patienter under 54 . Selv om median alder ved diagnose er 67 , medianalderen for død for patienter er 75 , hvilket tyder på kræft er langsomt voksende , og at patienter diagnosticeret med stadium III non-Hodgkins lymfom har en god chance for at blive i live mindst otte år efter deres diagnose .

Prognose for Non-Hodgkin 's lymfom


Prognosen for kræft er målt i fem- års overlevelse satser divideret med scenen. Patienter, der er i live fem år efter diagnosen kan overleve i mere end fem år . Iscenesættelse sker ved at kigge på flere faktorer .

Patienter over 60 år med stadium III cancer anses for at være mindst " lav mellemliggende ", som betyder fem års overlevelse satser er 78 procent og det 10-årige overlevelsesraten er 51 procent . Patienter under 60 år med stadium III , kan betragtes som lav risiko eller mellemliggende risiko , afhængigt af andre sundhedsmæssige faktorer . Hvis de betragtes som lav risiko , de har en 91 procent på fem år overlevelsesrate og en 71 procent på ti år overlevelsesrate .

Disse overlevelsesrater tyder på, at prognosen for yngre patienter diagnosd med stadium III non-Hodgkins lymfom er positiv , trods det fremskredne stadium af kræft , så længe andre sundhedsmæssige faktorer ikke er til stede som multiple smittet lymfeknuder eller højt hæmoglobin eller LDL .

Hodgkins lymfom


Prognosen for patienter diagnosticeret med stadium III Hodgkins lymfom er forholdsvis positivt . Mens medianalderen diagnose for patienter med Hodgkins lymfom er 38 , medianalderen for død er 62 . Disse tal tyder på, at kræft enten er langsomt voksende eller reagerer godt på behandlingen , hvilket betyder , at selv patienter diagnosticeret på stadium III har en stærk prognose for at overleve kræft . I virkeligheden, i USA kun 0,4 ud af hver 100. 000 mennesker dør af Hodgkin 's lymfom , baseret på 2002 tallene fra National Cancer Institute .

Prognose for Hodgkins lymfom

Prognosen for fase III Hodgkins lymfom er ligeledes målt i forhold til fem-års overlevelse satser . The American Cancer Society rapporterer en fem-års overlevelse på ca 80 procent af patienter diagnosticeret med stadium III Hodgkins lymfom . Dette er en lidt lavere overlevelsesrate end for patienter diagnosticeret med stadium IIII non-Hodgkins lymfom , men er stadig en forholdsvis positiv prognose for kræftpatienter .

Kræft Prognose og behandling

Prognosen for fase III lymfom afhænger af en række faktorer . Den type lymfom spiller en central rolle i fastlæggelsen overlevelse statistik . Behandlingsmetoder , almindelige sundhedstilstand og modtagelighed over for behandling kan alle spille en rolle i at forme dine chancer for at overleve en diagnose af lymfom . Din læge kan give dig en bedre indikation af dine prognose ved at gennemgå dine testresultater og vurdere din reaktion på behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------