Position: sygdoms > 5 >

urin behandling for kræft

   Juryen er stadig ude om nytten af urin terapi , eller urotherapy , til behandling af kræft . Men det er stadig genstand for en ophedet debat mellem fortalere inden for alternativ /supplerende medicin og i mainstream medicin , der for de flestes vedkommende , afvise det som kvaksalveri . I den simpleste form er muligt , kan urin terapi defineres som den interne eller eksterne anvendelse af urin som en måde at styrke dit helbred og bekæmpe forskellige former for sygdom,

Makeup af Urin


Fortalere for urotherapy , hvoraf mange peger på, at de største fordele kommer til dem, der drikker deres urin , påpege , at det består af 95 procent vand og indeholder et væld af enzymer , salte , hormoner , og mineraler , hvoraf den største enkeltstående nonwater komponent er urea . Mens urin terapi har været langsom til at fange på i Vesten , har det været en bredt accepteret form for behandling i årtusinder i mange asiatiske lande , især i Indien, hvor det er kendt som " shivambu . "

Urea en Miracle Drug ?


Fortalere for urin terapi til behandling af kræft tilbyde en vifte af årsager , hvorfor det kan være effektiv. En af de mere udbredte teorier er , at urinstof i urinen har kræft- bekæmpelse ejendomme . Baseret på mere end et årtis forskning , konkluderede Dr. Evangelos Danopoulos at urinstof forstyrrer den naturlige tendens til kræftceller til at klynge sammen og i sidste ende dræber dem ved at kortslutte deres normale metaboliske rutiner . Den græske læge skrev om sine observationer i flere artikler , der dukkede op i videnskabelige tidsskrifter i løbet af 1970'erne og 1980'erne . For nylig tilsluttede Dr. Vincent Speckhart , en amerikansk onkolog , med Danopoulos resultater på urinstof , vidner herom inden en kongressens udvalg .

Eldor på Antigener


I en artikel , at han skrev for en 1997 udstedelse af Medical Hypoteser, observerede Dr. Joseph Eldor at kræftceller frigive antigener , hvoraf nogle viser sig i urinen . Lægen , en ansat i Jerusalem 's Teoretisk Medical Institute , foreslog , at auto-urotherapy --- eller drikke af ens egen urin --- kunne hjælpe kræftpatienter udvikle antistoffer mod kæmpe deres kræftsygdomme .

ACS Skeptical

I en meget begrundet oversigt over de urin terapi spørgsmål , den amerikanske Cancer Society ( ACS ) bemærker, at dens fortalere rapport , "at drikke eller indsprøjtning urin eller anvende det direkte på huden er sikkert og ikke forbundet til skadelige bivirkninger , men sikkerheden ved disse metoder er ikke blevet fastlagt ved videnskabelige undersøgelser . " Mere væsentligt , ACS konkluderer , at " ingen velkontrollerede undersøgelser offentliggjort i den tilgængelige videnskabelige litteratur støtter hævder , at urotherapy kan kontrollere eller vende spredningen af kræft . "

hvem der har ret ?

I mangel af bevis på, at urotherapy er en effektiv form for behandling af cancer , patienter og deres familier og kære skal træffe deres egne beslutninger om , hvorvidt at give denne form for terapi en chance . Sådanne beslutninger skal baseres på en grundig gennemgang af alle de argumenter , som både tilhængere og kritikere af urin terapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------