Position: sygdoms > 5 >

urter til at behandle kræft

   Længe før dag af Aristoteles , urtemedicin fungerede som en form for sundhedspleje for alle kulturer . Over tid faldt brugen af naturmedicin til fordel for lægemidler . I de seneste to årtier , har imidlertid interesse i urtemedicin steget, især blandt kræftpatienter . På grund af deres medicinske kvaliteter , har mange urter været menes at forebygge og behandle kræft

Essiac Te


Det er blevet sagt , at . Essiac te indeholder anti-cancer urter, rense blodet og klare blodbanen af toksiner . I begyndelsen af 1920'erne , opdagede Sygeplejerske Rene Caisse Essiac te . Senere , den canadiske hjemmehørende åbnet en klinik , hvor hun blev behandlet tusindvis af kræftpatienter med den helbredende te . Essiac te er sammensat af fire vitale urter , to er får skovsyre og burre rod . Får skovsyre er blevet brugt til at hjælpe med at reducere skader forårsaget af stråling , fordi det stimulerer væksten af nye og sunde væv . Får skovsyre kan findes i Europa og græsgange i det nordlige Amerika . Det er blevet rapporteret til at være ansvarlig for at nedbryde tumorer og stoppe kræft fra metastaserer . Det har et højt indhold af klorofyl , som øger ilt i blodet . Dette er gavnligt , fordi kræftceller ikke kan udholde selskab med ilt . Burre rod er en anden purifier . Det er roden af en plante , der får fjernet urenheder i blodet . En indfødt i Europa og Asien , har det været kendt for sine helbredende egenskaber . Burre rod har været brugt i århundreder til at behandle mange typer af sygdomme , såsom ondt i halsen og hudproblemer . I nyere tid har burre rod blevet brugt til at behandle visse former for kræft , som brystkræft . Forbruget af roden er til gavn for kræftpatienter , fordi den indeholder ingredienser som jern , inulin og olier , der siges at rense kroppen for toksiner og andre giftstoffer og for at forbedre hvide blodlegemer aktivitet .

Grøn Te


Grøn te har været brugt i århundreder i de asiatiske lande til behandling af depression , hovedpine og andre lidelser , fordi det er fyldt med en anti-oxidant kendt som polyfenoler . EGCG , en polyfenol findes i grøn te , er rapporteret til at være ansvarlig for at nedbryde kræftceller uden at ødelægge kroppens raske væv . Undersøgelser viser, at folk , der drikker grøn te regelmæssigt kan have mindre af en chance for at udvikle kræft .

Iscador


Iscador er afledt af mistelten plante, der dyrkes i mange dele af verden . I begyndelsen af 1920'erne fortaler Rudolf Steiner , en østrigsk filosof , anvendelse af Iscador for kræftpatienter . Han fandt , at Iscador injiceret hos kræftpatienter ødelagt kræftceller og giftige-beskadigede celler . Iscador har været kendt for at stimulere immunforsvaret og kan også hæmme dannelsen af tumorer , reparation DNA celler og udvide overlevelsesraten for kræftpatienter .

Kontakt en læge eller en farmaceut , før du bruger naturlægemidler . Ligesom lægemidler , indeholder urter elementer , der kan forårsage skadelige bivirkninger og påvirker immunsystemet , hvilket resulterer i sygdom og sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------