Position: sygdoms > 5 >

alternativer til kemoterapi

   Kemoterapi er ofte en patients første valg i deres kamp for at helbrede kræft . Men nogle gange er det ikke effektive ved alle , eller selv om det er effektivt , er patienten venstre, så syg og elendig , at de ofte spekulerer på, om der er en kemoterapi alternativ . Der har været mange forslag hærder i løbet af årene , lige fra hypnose til bøn ritualer . Nogle har vist sig at være effektiv , nogle ikke så meget .

sej 's Toksiner


sej 's toksiner , opkaldt efter Dr. William sej , en tidlig 20. århundrede kræftforsker , er en metode til helbredelse af kræft , hvor lægen får patienten syg , som regel med høj feber . På trods af klingende usandsynlig , kan denne behandling være et levedygtigt kemoterapi alternativ . Det mødte med stor succes af Dr. William sej , som hævdede at have helbredt mange patienter med det. På trods af dette , har behandlingen aldrig været udsat for kliniske forsøg , og faldt i unåde hos den stigende kemoterapi . Først nu er forskere og medicinalfirmaerne søger at genoplive den .

mikro-makro kost


En mikro-makro kost menes af nogle til at helbrede kræft , eller til at øge levetiden hos personer , der har kræft . En mikro-makro kost er en kost, der er rig på fuldkorn , grøntsager og bønner , og suppleres med magert kød . Folk på en makrobiotisk diæt opfordres til at holde sig væk fra fastfood , og stærkt forarbejdede fødevarer . Det er velkendt , at denne type diæt reducerer muligheden for at få kræft , men der er meget få kliniske forsøg , der tyder på , at det faktisk kan helbrede kræft .

C-vitamin Megadosage


Et C-vitamin megadose er præcis , hvad det lyder som , en alt for stor dosis af vitamin C. Det har længe været anset for at mennesker ikke kan få nok C-vitamin , og i 1976 den skotske læge Evan Cameron foreslog , at sådan en megadose kunne helbrede kræft . Der har været flere kliniske forsøg tyder på det kan være et hætteglas alternativ til kemoterapi . I en undersøgelse , reducerede det tumor vækst med gennemsnitligt 53 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------