Position: sygdoms > 5 >

basalcelle kirurgi komplikationer

   Kræftbehandling bliver konstant ændret og opdateret. Patienter , der vil være under disse behandlinger , især kirurgiske dem , altid vil vide , hvad de mulige bivirkninger eller komplikationer er . Disse gennemgår kirurgi for basalcellekarcinom selv har relativt få komplikationer at bekymre sig om , men

Definition


Basalcellekarcinom er den mest almindelige , ikke-melanom hudkræft . Selvom sjældent fatale , kan basalcellekarcinomer medføre en god del skade på personens krop ved at synke ned i det omkringliggende væv og knogler , hvis de ikke behandles hurtigt . Kirurgi er en almindelig , men ikke den eneste , behandlingsmulighed for basalcellekarcinomer

Kirurgi


Der er to almindelige operationer bruges til at fjerne basalcellekarcinomer : . kirurgisk excision og moh klinik . Med udtagelse af kræft området er skåret ud , sammen med en lille mængde af sunde væv rundt om kræft bare for at være sikker på det er helt væk . Med moh klinik tumorerne er skrællet væk ét lag ad gangen og så på under et mikroskop , indtil der ikke er flere kræftceller . Sidstnævnte metode kræver særlig uddannelse, men det tager også væk det absolutte minimum af raske væv og blade langt mindre ardannelse .

Gentagelse


Den største komplikation i forbindelse med basalcellekræft er gentagelse. Tumorer der er forbundet med denne hudkræft er meget vanskelige at fjerne helt , og de vender ofte tilbage på det samme sted de var i før . Dette er især tilfældet, hvis patienten oprindeligt havde mere end én tumor på stammen af deres krop .

Spredning

basalcellekarcinomer der fanges og behandles tidligt er normalt nemme at fjerne . Men hvis det karcinom undgik meddelelsen derefter kirurger kan opleve, at basalcellekræft har spredt sig til andre væv , og endda potentielt ben .

Infektion

Med begge typer kirurgi , kan infektionen være en risiko . Med excision , sunde væv åbnet for operationsstuen og eksponeret i en stor mængde . Med MOH klinik et mindre område er åbent , men det er åbnet et lag ad gangen over en længere periode . Begge situationer , hvis det ikke omhyggeligt behandlet , kan føre til en infektion i området opereret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------