Position: sygdoms > 5 >

carcinoid kræft kost

   Carcinoid kræft er forårsaget af carcinoide tumorer , langsomt voksende tumorer placeret i hele kroppen . Disse tumorer ofte kan findes i mave- tarmkanalen og i lungerne . Tumorer kan også være i æggestokke eller testikler . Selv om der ikke er nogen kur , der er visse ting , et menneske kan inkludere i sin kost for at forbedre sin generelle sundhed

Forøg proteinindtag


Spis dobbelt så meget protein pr dag som en sund person ville . Dette betyder ikke, du skal spise en kæmpe bøf hver dag . Hvad det betyder er, at du skal være opmærksom på mængden af protein du modtage og foretage en særlig indsats for at få nok . En person, der er omkring 150 pounds og er på hendes idealvægt bør spise mellem 10 og 15 ounce af protein hver dag fra fødevarer med højt indhold af proteiner , såsom kalvekød , lam , oksekød, svinekød , kylling , mejeriprodukter og æg .

Lavt fedtindtag


Se dit fedt indtag . Mængden af fedt i din kost bør være relativt lav . Omkring 25 procent eller 30 procent af kalorier i din kost bør komme fra fedt .

Nogle mennesker med carcinoid kræft også tendens til at have diarré . Fødevarer med højt indhold af fedt øge denne risiko .

Carcinoid kræftpatienter , der tager Sandostatin at kontrollere væksten af tumorer kan opleve, at medicinen nedsætter evnen til at fordøje . Dette kan resultere i steatorrhea , forekomsten af overskydende fedt i afføringen . Dette resulterer i en yderligere tab af nødvendige næringsstoffer .

Fordi mange mennesker med carcinoid kræft har haft tarm kirurgi , har de ofte forkortet tarme . En fedtfattig kost vil gøre fordøje lettere og vil falde diarré .

Sunde Kulhydrater


Spis sundt kulhydrater . Spis fem til 10 portioner dagligt af kulhydrater i fuldkorn, frugt og grøntsager . Epidemiologiske undersøgelser har vist, at en kost rig på fuldkorn , frugt og grøntsager bidrager til at beskytte mennesker mod kræft . Kliniske forsøg har vist, at dem, der spiser store mængder af korn , frugt og grøntsager er mindre tilbøjelige til at have kræft . En af grundene dette menes at være sandt : Nogle stoffer i kulhydrater menes at beskytte mod kræft .

Forskere har ikke været i stand til at identificere et enkelt fødevare , der hjælper med at reducere risikoen for kræft. I stedet nogle tror, en kombination af kemiske stoffer i fødevarer rige på kulhydrater hjælper med at reducere risikoen for kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------