Position: sygdoms > 5 >

cæsium kræftbehandling

   Cæsium er et af de mest basiske elementer på Jorden . Cæsium cancerbehandling er baseret på fund af Otto Warburg , der vandt en Nobelpris for sin konklusion om, at kræft trives i anaerobe ( lav pH eller sure ) betingelser . Caesiumchlorid hæver pH af kroppen til en mere basisk tilstand . Da kræftceller ikke kan overleve i en basisk miljø , de dør ud . Alle kræftceller deler denne grundlæggende egenskab , så cæsium terapi har potentiale til behandling af næsten enhver type kræft

Sådan fungerer det


Hæve pH niveau , eller iltindhold , af en celle til 8,0 skaber en dødelig miljø for kræft . PH skalaen går fra 0 til 14, med numre under 7 er sure og over 7 er basisk . Når cæsium er taget op af kræftceller , det rejser pH af cellen , og kræftcellerne dør . De celler, der dør absorberes og elimineres af kroppen . Bemærk at det er kræftceller , ikke blod serum , der stiger til pH 8,0 eller derover . Kroppen holder blodet serum inden for et lille udvalg af pH , omkring 7 . 4 .

Succes Rate


En bemærkelsesværdig udøver af cæsium behandling var tysk læge Hans A. Nieper , MD Mange amerikanske berømtheder og ledere tog til Tyskland for at blive behandlet af Dr. Nieper , herunder tidligere præsident for De Forenede Stater Ronald Reagan . Cæsium terapi har været anvendt med held som en alternativ eller komplementær kræftbehandling hos mennesker for kræft i blæren , knogler , hjerne , bryst-, livmoderhals -, tyktarms- , galdeblære , mave -tarmkanalen , nyrer , lever , lunge , bugspytkirtel , prostata , æggestokke , hud , mave , testikler , hals , thyreoidea , samt spredt sig i kroppen melanom . Det er også blevet brugt med succes i dyr , herunder katte , hunde og heste kræft .

instrukser og retningslinjer


Cæsium terapi er temmelig billig i forhold til mainstream behandlinger som kemoterapi og strålebehandling. Den krævede elementer i denne behandling er caesiumchloridoploesning ( flydende form er bedst ) , ioniske kaliumklorid ( flydende ) og DMSO creme . En af de mest velrenommerede og vidende sælgere af disse produkter er Larry af Essence of Life . Følgende retningslinjer gælder for ioniske flydende form caesiumchlorid .

1) Tag en alt 3 g (3. 000 mg) caesiumchlorid per dag , fordelt på to lige store doser på 1,5 g ( 1. 500 mg ) hver . ( 1 spsk . væske caesiumchloridoploesning lig 1,5 g , så tag 1 spsk . to gange om dagen . )

2 ) Tag 1200 mg af flydende ioniske kaliumklorid per dag , fordelt på to lige store doser på 600 mg hver . Tag den kalium mindst en time efter caesiumchloridoploesning . Hvis det indtages på samme tid , kan kalium blokere caesiumchloridoploesning fra at komme ind i kræftcellerne.

3 ) Flere af de fødevarer, du spiser hver dag, skal være høj i kalium . Du bør få mere kalium fra mad indtag end fra kalium supplement .

4 ) Drik masser af vand med denne behandling . Drikker mere end en halv liter vand om dagen for voksne end 125 pounds .

DMSO Cream

DMSO gør det muligt for cæsium at blive absorberet bedre af kroppen for at komme ind i kræftceller . Den anbefalede DMSO er 99,9 procent ren DMSO blandet som følger : 70 procent DMSO og 30 procent destilleret vand eller aloe . Bland DMSO og caesiumchloridoploesning sammen . Doseringen beløb DMSO er 1 spsk . ( svarende til det beløb caesiumchlorid per dosis . ) Når de er blandet sammen , vente nogle minutter , før der blandingen på huden . Bland ikke kalium i med denne blanding . Som nævnt ovenfor , bør kalium gives mundtligt , ikke mindre end en time efter caesiumchloridoploesning . Du kan bruge en spray flaske eller pipette at administrere DMSO og cæsium blanding til huden . Fordel blandingen over et stort område af huden (for at undgå at få et udslæt . ) Mens DMSO er ikke giftig , det er en " solvent "og kan mildt farligt at håndtere . Det må IKKE bruges af gravide kvinder eller kvinder, der kan være gravid , bør heller ikke berøre eventuelle klud eller handsker , osv.

Betydningen af Kalium

Cæsium terapi virker ved at øge pH af kroppen . Dette skaber flytning af kalium i celler , som kan resultere i lav serum kalium værdier . Under denne behandling , skal kalium suppleres for at øge mængden af serum kalium . Men hvis det serumkalium bliver for høj , kan det medføre hyperkaliæmi . Symptomer på hyperkaliæmi omfatter prikken ekstremiteter, muskelsvaghed og midlertidige lammelser . Den mest alvorlige konsekvenser af hyperkaliæmi er unormal hjerterytme ( hjertearytmi ) , som kan føre til hjertestop . Symptomer på hypokalæmi ( for lidt kalium ) omfatter træthed , muskelsvaghed og kramper , og intestinal lammelse , som kan føre til oppustethed , forstoppelse og mavesmerter . Alvorlig hypokalæmi kan også føre til unormal hjerterytme . Det er bydende nødvendigt, at kalium altid gives som en del af cæsium behandling . Det er også vigtigt at overvåge kalium i blodet , og se om de tegn , der er nævnt ovenfor , der kan indikere kalium er for højt eller for lavt .

Advarsel

Cæsium terapi har været anvendt med succes i mange tilfælde . Dog kan denne behandling være farligt , selv dødelig, hvis ikke administreres korrekt . Det er bedst at finde en alternativ sundhed praktiserende læge til at administrere denne behandling . Hvis man ikke er til rådighed , er det afgørende , at en person fuldt ud forstår , hvordan man administrere behandlingen , holder nøjagtige optegnelser af den administrerede beløb og nøje overvåger patientens tilstand . Det er bydende nødvendigt, at kalium altid gives som en del af cæsium behandling . Undladelse af at gøre dette kan resultere i dødsfald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------