Position: sygdoms > 5 >

define onkologi

   Strengt taget , og i henhold til de fleste ordbøger til rådighed , definition af onkologiske er den gren af lægevidenskaben , der beskæftiger sig med tumorer , herunder oprindelse, udvikling , diagnosticering og behandling af maligne neoplasi 's og behandling af kræftsygdomme .

Det er naturligvis bare en rå fortolkning og involverer så meget mere end hvad et par enkle ord på en side kan repræsentere . Onkologi , blot angivet er studiet af kræft , en ødelæggende sygdom i nogen definition fra alle sprog på jorden .

Data fra 2007, som blev indsamlet fra American Cancer Society , at 1. 440 tusind amerikanere vil have kræft, og at 560. 000 vil dø af sygdommen det år . Deres statistikker viste sig frygtelig præcis

Onkologi


Kræft og onkologi er et meget generelt udtryk , der beskriver en sygdom . Den type, placering og vildskab af kræft er , hvor bestemte områder af onkologi eller kræft er identificeret . Onkologi eller kræft er en videnskab , der virker inden for disse variabler og bruges som en generel betegnelse , som i navnet på et hospital som H. Lee Moffitt Kræft og Forskning Hospital . Udtrykket " onkologi "bruges til at navngive en del af et hospital , som radiologi onkologi bygning . Det er også bruges til at identificere en læge 's område med praksis , som John Doe , MD onkologi eller blot onkolog .

Tumorer


tumorer er en kollektiv masse af væv og celler . Nogle er meget store , mens andre er mikroskopiske i størrelse . At have en svulst angiver ikke kræft , men er et klassisk tegn på betændelse , som kan være kræft eller godartet . Dette afgøres ved at variere midler og afhænger i høj grad om placering, type og størrelse . Hvis aftageligt , dissekerer en kirurg tumor celle og sender det til en patolog til øjeblikkelig diagnosticering af godartet eller ondartet svulst . Denne diagnose er sædvanligvis , mens patienten stadig er under bedøvelse , så hvis det er nødvendigt og medicinsk rådgivet , kan det fjernes eller reduceres i størrelse .

Radiologi Onkologi


er en specialiseret form for onkologi , der beskæftiger sig med strålebehandling , normalt leveres i kroppen ved specialiserede levering systemer som en lineær accelerator , at placere en radioaktiv kilde ved siden af tumor eller inde i kroppen direkte . Denne type onkologi praktiseres kun , når en virksomhed diagnose af kræft er blevet etableret , og hvis kræft og site er passende for strålebehandling . En anden meget vigtig faktor er ønsket om at gennemgå en sådan kraftig behandling plan .

Andre Typer af Onkologisk

Navnet onkologi selv som nævnt ovenfor er næsten udskiftelige med begrebet kræft . Der er medicinsk , kirurgisk , stråling og desværre , pædiatrisk onkologi . Fortegnelsen over speciallægeuddannelser onkolog og onkologi synes næsten endeløs .

Med fremkomsten af nye lægemidler og vacciner på vej , måske disse Hele specialister vil være nødvendigt at re- specialisere sig i et andet område af lægevidenskaben. Men indtil den dag sker, vil der være onkolog af enhver art til rådighed for alle .

det sidste ord

Definition onkologi , i sidste ende virkelig afhænger af, hvem besvarer spørgsmålet. Bogstavelig definitioner kan findes næsten overalt . Dog vil den sandeste definition findes med dem , der er ramt af kræft . Det er dem, der har dette ord i deres ansigt hver eneste dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------