Position: sygdoms > 5 >

effektive kræftlægemidler

   Anti-cancer medicin hæmmer DNA produktion og langsom cellevækst . Kræftlægemidler bekæmpe hurtig voksende kræftceller , men i den forbindelse , så de også påvirker raske celler . Den måde , hvorpå de sunde celler er berørt , er den afgørende faktor i den type bivirkninger, der vil ledsage behandlingen . Disse medikamenter kan arbejde på celler der bekæmper infektion , gør dig modtagelig for infektion og sygdom , de kan hindre størkning af blod og at du føler dig udmattet og yderst svag . Det meste af tiden hårroden celler er også ramt , hvilket er grunden til de fleste mennesker mister deres hår , mens de gennemgår behandling af kræft

Altretamine


Altretamine er det generiske navn for Hexalen , en kræft-behandling lægemiddel , som forhindrer eller stopper kræftceller i at vokse . Der er en række bivirkninger forbundet med altretamine , såsom blod spørgsmål , neurologiske problemer , tab af knoglemarvsfunktion og nældefeber . Altretamine bør ikke tages af gravide kvinder , da der er en sammenhæng mellem altretamine og fosterskader . Sædvanligvis , læger ordinere altretamine , der skal tages fire gange om dagen . Altretamine kan svække dit immunforsvar , hvilket gør dig mere modtagelig for en række infektioner .

Topotecan


Topotecan er det generiske navn for hycamtin , som er et fælles kræftmedicin , der bremser væksten af kræftceller . Dette stof er mest effektiv, når det anvendes til behandling af små-cellet lungekræft , livmoderhalskræft og kræft i æggestokkene . Gravide kvinder bør ikke bruge dette lægemiddel . Det er almindeligt for topotecan til stunt immunsystemet , gør dig modtagelig for visse infektioner og sygdom . Mens De tager denne medicin , vil du sandsynligvis brug for regelmæssige eftersyn med din læge til at overvåge dit blod . Det er bydende nødvendigt, at denne medicin skal tages nøjagtigt som ordineret . Det er normalt ordineres skal tages én gang dagligt i fem på hinanden følgende dage og derefter gentaget hver 21 dag , med i alt fire behandlinger . Topotecan kommer i en kapsel form og indtages oralt . Topotecan kan også gives via en indsprøjtning af en læge . Topotecan bør opbevares på et køligt , mørkt sted . Bivirkninger forbundet med topotecan inkluderer influenzalignende symptomer , body ømhed , mavekramper , træthed , muskelsmerter , hududslæt , kvalme og hårtab .

Hydroxyurea


Hydroxyurea er det generiske navn for Droxia , Hydrea og Mylocel . Denne kræftbehandling bekæmper kræftceller og er primært brugt til at behandle visse melanomer , kræft i æggestokkene , hals og hoved kræft , seglcelle anæmi og kronisk myeloid leukæmi . Gravide kvinder bør ikke bruge dette lægemiddel . Bivirkninger omfatter røde pletter på hud, sår , influenzalignende symptomer , kvalme eller opkastning , diarré og appetitløshed .

Irinotecan

Irinotecan er det generiske navn for Camptosar , der anvendes til behandling af kræft ved at nedsætte vækst af kræftceller . Irinotecan er primært anvendes til behandling af rektal -og tyktarmskræft og normalt anvendes i forbindelse med kemoterapi . Irinotecan administreres gennem en intravenøs infusion på et hospital . Det er tilbudt meget langsomt , og en dosis vil tage omkring 90 minutter at gennemføre . Disse injektioner gives ugentligt for en række uger. Irinotecan kan gøre dig helt syg , så lægerne vil normalt ordinere medicin til at tage , før disse behandlinger til at bekæmpe bivirkninger . Lægen vil også have du tager en over -the-counter anti-diarré medicin . Andre bivirkninger omfatter let blå mærker , løs afføring , sort afføring , bleg hud og svaghed .

Cyclophosphamid

Cyclophosphamid er det generiske navn for Cytoxan , Cytoxan Frysetørret og Neosar . Denne medicin hindrer kræft vækst ved at bremse spredningen af kræftceller . Mange kræft reagerer godt på cyclophosphamid . Dette stof kan indtages oralt eller gives ved iv injektion . Når det tages oralt , er det vigtigt at drikke en stor mængde vand , da denne medicin kan forårsage irritation af blæren . Nogle af de kendte bivirkninger omfatter åndedrætsbesvær, blod i urinen , bie afføring , gulsot , kulderystelser og ondt i halsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------