Position: sygdoms > 5 >

ernæring og motion for leukæmi

   Selv om en diagnose af leukæmi måske ved første øjekast synes en uoverstigelig hindring , ved, at du kan maksimere dine chancer for overlevelse ved at manipulere disse variabler over , hvor du bevare kontrollen . Generelt vil dine to mest magtfulde våben mod leukæmi være streng kontrol over din kost og motionsvaner . Mens kost og motion ikke kan give en decideret kur mod leukæmi , kan de stable odds til din fordel for et positivt udfald

leukæmi


Leukæmi er intet mere end en kræft , som påvirker blodceller i kroppen . Begynder i blodet Marv og gradvist breder sig , leukæmi kan manifestere sig som enten en kronisk eller en akut tilstand . Akut leukæmi er kategoriseret som sygdom , som manifesterer sig hurtigt , mens kronisk leukæmi udvikler sig langsomt og gradvist over en årrække.

leukæmi og Motion


Et klinisk forsøg udført på Institut for Idræt Videnskab og UNC Lineberger Omfattende Cancer Center har angivet nogle håb for lider af leukæmi . Undersøgelsen konkluderede, at regelmæssig fysisk aktivitet kan forbedre både symptomer på depression og træthed , så personer med leukæmi at bevare deres nuværende livskvalitet og samtidig være i behandling for sygdommen .

Motion Anbefalinger


I undersøgelsen brugte de en kombination af cardio , styrketræning og strækker sig til sikre en helhedsorienteret tilgang til motion . Således er de bedste efterligne resultaterne af undersøgelsen , ville du gøre klogt i at følge samme fremgangsmåde . Tre eller fire dage af styrketræning kombineret med flere cardio sessioner ( som skal være mere krævende end rask gang ) kan bidrage til at give ovennævnte ydelser til personer med leukæmi .

Ernæring

Som en anselig procentdel af alle kræftdødsfald er anlagt den ved utilstrækkelig ernæring , holder af en streng diæt kan være endnu mere vigtigt , når syge end når raske , som din krop vil kræve yderligere næringsstoffer til at montere et angreb mod sygdommen . Generelt , når kampene mod leukæmi , du ønsker at forbruge en kost, der er næringsrige at give din krop det bedste skud på varige sygdommen og behandlingsplan .

Eksempel kostplan

En prøve kost for nogen , der lider fra leukæmi behøver ikke at være alt for kompliceret . Forbruge 05:55 små måltider i løbet af dagen , sigter mod en blanding af magert protein , fuldkorn , frugt , grøntsager og sunde fedtstoffer . Forbruge mindst ét element fra hver kategori i hvert måltid , og du vil helt sikkert opfylde dine daglige ernæringsmæssige behov. Det mest afgørende faktor for, ernæring , mens der lider af leukæmi , er at træne dig selv til at spise , selvom du ikke i øjeblikket sulten , som din krop altid kan bruge yderligere næring , når kæmper for at undgå sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------