Position: sygdoms > 5 >

hvad er nogle alternativer til prostata biopsi ?

   Prostata biopsi er en invasiv kirurgisk procedure normalt bruges til at diagnosticere tilstedeværelsen af prostatacancer hos patienter med symptomer på potentielle prostata tumorer. Prostata biopsier er risikabelt , og i mange tilfælde , ikke er nødvendige . Ifølge den amerikanske Urologiske Association , prostata biopsi " almindeligt forårsager en bred vifte af komplikationer , " lige fra smerte og ubehag til rektal blødning og svær infektion . I en anden undersøgelse fra Oregon Health og Science University , 92 procent af mændene får prostata biopsier " blev ikke fundet kræft eller lav til moderat kræft . " Mænd tænker på at undergå en prostata biopsi måske til først at overveje en af de sikrere , noninvasive alternativer .

CT scanning


Computer Tomografi ( CT ) scanninger , som giver tredimensionelle billeder af indre organer ved at kombinere mange to-dimensionelle røntgenbilleder på en roterende akse , der typisk ikke detaljerede eller kraftig nok til at identificere prostatacancer celler i deres tidlige stadier af vækst . CT scanninger er stort set ineffektive til diagnosticering og overvågning prostatakræft , men de er nyttige for at hjælpe til at udelukke andre mulige sygdomme eller skader , der forårsager lignende symptomer som prostata cancer .

MR


Magnetic Resonance Imaging ( MRI ) producerer langt mere detaljerede og høj kontrast synspunkter indre kropslige funktioner end CT -scanninger , hvilket gør det til et særligt effektivt redskab til at identificere onkologisk ( kræft -relaterede ) problemer . Ikke alene er MRIs noninvasive , de ikke kræver udsættelse for stråling . MR testresultater kan være detaljerede nok til at bekræfte tilstedeværelsen af prostatakræft uden behov for en biopsi , især når det bruges sammen med andre diagnostiske værktøjer som PSA ( Prostata Specifikt Antigen ) forsøg , CT scanninger og ultralyd .

Power Color Doppler sonagram


Power Color Doppler Sonograms , også kendt som Power Color Doppler ultralyd eller Gentag Sonograms er smertefri , sikker og forholdsvis billig at udføre. De tilbyder patienterne en kraftfuld screening metode, der kan gentages for at overvåge inddrivelsesaktiviteterne fremskridt med minimal ubehag . Den høje opløsning og levende farvebilleder give mere detaljerede testresultater end MRIs , CT -scanninger eller mere traditionelle ultralyd teknikker , og ofte til en lavere pris .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------