Position: sygdoms > 5 >

kost til kræft i spiserøret

   Heldigvis kræft i spiserøret er en forholdsvis sjælden form for denne sygdom , der påvirker færre end 5 i 100. 000. Hvis du har været diagnosticeret med kræft i spiserøret , forstå , at tilslutte sig en ordentlig kost kan hjælpe stable odds til din fordel ved at give din krop med tilstrækkelige næringsstoffer til at udholde behandlingen . Men som kræft i spiserøret præsenterer nogle unikke problemstillinger i forhold til fødeindtagelse , her er nogle retningslinjer og tip til de bedste måder at konfrontere denne bæstet

Esophageal Cancer


Kræft er en tilstand, hvor cellerne i kroppen muterer , gentage dividere til at danne en tumor-en masse af syge celler , der spredt over hele kroppen . Hvis venstre ubehandlet , kræft er sikker på at være fatalt . Kræft i spiserøret er kræft , der først former i spiserøret , stien ved hvor meget mad rejser fra din mund til din mave . Symptomerne omfatter opkastning af blod , gylp og synkebesvær .

kræft i spiserøret og Kost


Fordi det direkte påvirker den rute , som fødevarerne når frem til maven , slankekure med kræft i spiserøret er ikke ligesom slankekure med andre former for kræft . For at sikre korrekt ernæring , kan afhængigheden af flydende måltider være nødvendigt , sammen med madlavning i let forbrugsdele form-blandet eller pureret mad er to nødvendige onder . Desuden kan afhængigheden af " mushier " fødevarer er nødvendig for at sikre tilstrækkelig kalorie forbrug .

Prøve kræft i spiserøret Kost


Making smoothies med is eller buddinger tilsat protein pulver og frosne frugter kan være en hurtig og nem måde at øge din kalorieindtag , mens de kæmper kræft i spiserøret . Mens din kost bør bestå af hovedsagelig magert protein , frugt , grøntsager og fuldkorn , skal du ikke være bange for at tilføje i " off-kost " fødevarer , hvis det er hvad det kræver at få dig til at spise . Hårdkogt eller røræg er ofte nemme at sluge , hvilket gør dem en mellemmåltider korte

Yderligere Tips

Pad dit daglige kalorier med kalorie -holdige drikke-. forberede en stor kande af protein pulver , kondenseret mælk og vand i morgen og har til formål at afslutte den om aftenen-langsomt og støt vinder løbet , når det kommer til at få nok kalorier til at bekæmpe kræft . Derudover kan spiseskefulde olivenolie eller kokosolie hjælpe med at sætte ekstra kalorier ( og sunde umættede fedt ) til måltider uden at belaste din smerte tolerance for synke .

sundhedsovervågnings

Din krop skal forblive sundt at kampen mod kræft. Sharlene Bidini , RD , siger , at den bedste måde at måle sundhed fra dit eget hjem er at bruge skalaen vægt som en foranstaltning . For at sikre, at dit helbred er tilbage nogenlunde konstant , bruge en kombination af en fødevare tidsskrift ( en liste over de indtagne fødevarer og deres kalorieindhold indhold ) med badeværelse skala . Hvis du finder dig selv at tabe vægt, øge kalorier med alle nødvendige midler for at genvinde den tabte pounds .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------