Position: sygdoms > 5 >

nasopharyngeal karcinom symptomer

   Nasopharynx karcinom er en sjælden form for kræft, som påvirker området øverst i halsen . Mayo Clinic siger , at tilfælde af nasopharyngeal karcinom er så sjælden i USA , at den kliniske screening for sygdommen ikke er færdig . For at diagnosticere for den betingelse , en læge ville bruge en blodprøve og en biopsi fra det inficerede område

Identifikation


Den nasopharynx er den del af den nasale passage , der er placeret direkte bag næsen og sidder direkte på toppen af halsen . Det er den del af svælget , almindeligvis kendt som hals , at luft fra næsen og mad fra munden passerer igennem. Nasopharynx karcinom er en kræftsvulst betingelse , at strejker denne del af kroppen . Ifølge Mayo Clinic , er eksempler på nasopharyngeal karcinom i USA forholdsvis sjælden , men det er langt mere udbredt i nogle lande i Asien og det nordlige Afrika.

Effects


Symptomer omgivende nasopharynx karcinom påvirker som regel kun én side af kroppen . Disse symptomer omfatter en vedvarende ringen eller susen i det ene øre er kendt som tinnitus , tilstoppet næse , der kunne påvirke kun det ene næsebor , og ikke de andre , og smerter i ansigtet og halsområdet , der falder på den ene side af hovedet . Det er også muligt , at den person kan opleve en blodig næse , men dette kan ikke være begrænset til kun næsebor , der er overbelastet på grund af nasopharynx karcinom symptomer .

Potentielle


Avanceret symptomer på nasopharyngeal karcinom kan nogle gange tage tid at vises . De omfatter en mærkbar lymfeknude klump på halsen , hyppig og voldsom hovedpine , vision problemer såsom dobbeltsyn eller sløret syn og hyppige øre infektioner. Det er også muligt , at tinnitus , der blev oplevet i de tidligere symptomer kan udvikle sig til tab af hørelsen i det syge øre . Da betingelsen skrider en halsbetændelse kan blive klart, at bliver mere og mere smertefuld tiden .

Forebyggelse /Solution

I de fleste tilfælde nasopharynx karcinom kan være svært at diagnosticere , fordi det er så sjældent i USA , og fordi mange af de første symptomer efterligner andre mindre farlige forhold . Med den tid, nasopharynx karcinom er diagnosticeret det har normalt spredt sig til andre dele af kroppen . At behandle denne betingelse en læge vil normalt bruge kemoterapi medicin , strålebehandling eller en kombination af de to . Kirurgi er ikke ofte betragtes som en levedygtig behandling for nasopharynx carcinom .

Overvejelser

Ohio Sundhed viser nogle af de risikofaktorer, der øger muligheden for at indgå nasopharyngeal karcinom som at spise fødevarer, der er helbredt af salt som fisk , og kødkonserves på grund af den høje nitrat tæller , og den Epstein-Barr virus , som er en infektion , der skaber mange af de samme symptomer som nasopharyngeal carcinom . Epstein-Barr virus findes ofte i kræft celler, der udgør nasopharyngeal carcinom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------