Position: sygdoms > 5 >

olie proteinrig kost

   Dr. Johanna Budwig har skabt en 100-siders kost plan er specielt fremstillet til bekæmpelse af kræft . Millioner af mennesker sværger ved Dr. Budwig kost som en mulig behandling, der virker . Dr. Budwig blev født i 1908 og døde i 2003 . Folk stadig følge Dr. Budwig kost som et middel til at kurere deres kræft

Hvad Har Dr. Budwig Discover ?


I 1952 skrev Dr. Budwig et oplæg med titlen " På Fat Biologi V. Papirkromatografi of Blood Lipoids , den Tumor Problem og Fat Forskning . " I dag er denne forskning papir anses for at være en af de største gennembrud i cancer historie . Proteiner og højt umættede fedtstoffer spiller en stor rolle i kosten . Dr. Budwig var helt imod forarbejdede fødevarer og kosttilskud . Desuden var hun imod kemoterapi , stråling og alle andre stoffer . Hun så , at der var en afgørende betydning at bruge sollys for sundhed og helbredelse .

Grundlaget for kost kombinerer hørfrøolie , hytteost og en sukker-fri kost. Resten af kosten indebærer en vegetarisk-baseret kost .

Hvad er Budwig protokollen ?


Budwig at der kun hørfrø olie fra de kølede udsnit af den lokale helsekostforretning anvendes . Kapsler, flager og hørfrøolie gemmes direkte på butikshylderne bør ikke anvendes .

Bland 2 spsk . af hytteost med 1 spsk . af olie . Blandingen skal være blandet frisk for hver anvendelse og bør ikke blandes på forhånd . Denne blanding bør indtages to gange dagligt for bedste resultat . Nogle mennesker vælger at forbruge mere end to doser om dagen . Blandingen bør blandes grundigt med lav hastighed med en Immersion Blender . Sørg for, at ingen olie er ladt tilbage i blandingen . Brugeren kan også drys friskkværnet hørfrø på toppen af råvareblandinger før forbrugende .

Hvad hvis du er laktoseintolerans ?


Kommerciel mælk er pasteuriseret . Det betyder, at bakterier og enzymer bliver ødelagt . Da mejeri er sådan en vigtig komponent i Budwig kost , kan du prøve at bruge rå mælk og rå mejeriprodukter som et middel til at tolerere mejeriet forskelligt . Hvis yoghurt bruges i stedet for hytteost , skal brugeren bruge tre gange det beløb af yoghurt . Selv da , er der nogle , der mener , at dette ikke er lige så effektiv som hytteost . Sukker , animalsk fedt , kød , margarine , smør , salat dressing olie og fødevarer , som er høj i konserveringsmidler , bør undgås .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------