Position: sygdoms > 5 >

piller , der medvirker til at forhindre kræft

   Mange helsekost virksomheder , læger og alternative læger fremme en mangfoldighed af "magisk " forebyggelse af kræft piller . Dette rejser spørgsmål om , hvorvidt disse magiske piller for at forebygge kræft faktisk virker . Kosttilskud ( multi-vitaminer ) , tamoxifen , karry og selv p-piller er kapret for at forhindre forskellige former for kræft hos mænd og kvinder

kosttilskud for at forebygge kræft


Forskere har konstateret, at kost med højt karotenoider , kan C-vitamin og andre mineraler giver en vis beskyttelse mod kræft . Imidlertid supplerer skabt af laboratorier og taget i pille form kan ikke være helt absorberet i kroppen . Ifølge en otte -årig undersøgelse foretaget af forskeren Marian Neuhouser af Fred Hutchinson Cancer Research Center i Seattle , Washington , multivitaminer forhindrede ikke kræft eller hjertesygdomme hos postmenopausale kvinder , svarende til resultater fra de seneste undersøgelser udført på mænd .

kræftbekæmpende stoffer er fundet i det daglige mad, du spiser , især frugt og grøntsager , og det er grunden til læger er mest sandsynligt, at anbefale at få vitaminer og mineraler fra en afbalanceret kost af hele fødevarer fra de fire basale fødevarer grupper . Fødevarer er absorberes lettere ved at dit fordøjelsessystem og må forventes at arbejde mere effektivt .

Kræftforebyggelse Pills med potentielle


Mens du altid bør konsultere din praktiserende læge om din kræft bekymringer , finde ud af så meget som du kan om forebyggelse af kræft piller , så du kan blive informeret , når din læge gør et forslag . Følgende piller har været anset for at foretage nogle løfter .

Tamoxifen er et receptpligtigt lægemiddel, der hævder at forhindre brystkræft i høj-risiko kvinder , selv om det ikke har vist sig at der faktisk redde eller forlænge liv . Tamoxifen har nogle moderate bivirkninger , såsom væskeophobning og svimmelhed .

En undersøgelse fra 2001 foretaget af British bioteknologi firma Phytopharm PLC hævdede , at karry piller forebygges eller hjulpet behandle 15 patienter , der har deltaget i undersøgelsen . Phytopharm produkt , kaldet P54 , hævder at hæmme kroppens produktion af et enzym kaldet cyclo-oxygenase 2 ( eller COX -2 ) , som er involveret i visse kræftformer og kropslige inflammation . Bortset fra denne undersøgelse , er der ingen andre faste beviser for, at karry piller faktisk arbejde og ikke mange oplysninger om yderligere undersøgelser .

Kombination P-piller hjælper mindske risikoen for kræft i æggestokkene og endometriecancer ( op til 30 år efter, at de stopper med at tage p-piller ) , selv om p- piller kan øge risikoen for forhøjet blodtryk og hjerteanfald . P- piller også kan øge risikoen for livmoderhalskræft og brystkræft hos kvinder , så længe pille er taget . Det er forvirrende at overveje , men fordelene ved p- piller opvejer de potentielle risici , fordi de positive virkninger af p-piller kan vare op til 30 år efter at du stopper med at tage det .

Undersøgelser udført af institutioner-ifølge retningslinjer fra American Society of Clinical Oncology ( ASCO ) og den amerikanske Urologiske Association ( AUA )-viser lovende resultater for receptpligtig medicin , såsom Proscar og Avodart , for at forhindre prostatakræft hos mænd . Disse stoffer forhindrer omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron ( DHT ) .

Din primære sundhedstjeneste læge vil være i stand til at fortælle dig , hvis disse piller er rigtige for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------