Position: sygdoms > 5 >

prostatacancer vaccinen behandling

   En prostatacancer vaccinen opkaldt Provenge er stadig på forsøgsstadiet , men har resultaterne været lovende . Denne vaccine er beregnet til patienter med fremskreden prostatacancer alene. På grund af den succes, den begrænsede undersøgelse er Provenge indtil Food and Drug Administration ( FDA ) godkendelse . Nyheden om denne vaccine blev bredt tilgængelige den 14. april 2009 af fabrikanten , Dendreon

The Hope


Det næste store skridt i behandlingen af kræft , menes at være inde i ens immunforsvar . Mange forskere mener, at ved at styrke immunsystemet , vil det bekæmpe kræft på egen hånd, hvilket eliminerer behovet for behandlinger i dag . Mens den oprindelige retssag Provenge var en succes , er det opfattelsen forskere har en lang vej at gå , før nogen kan hævde, at en kur eller vaccine mod kræft er fundet .

hvad der sker nu


Scientist arbejder på at gøre syntetiske vacciner, når det blandes med en persons celler ikke vil blive afvist af kroppen forårsager en immun afvisning af vaccinen . I 2007 anmodede FDA , at den havde brug for mere information om patienters overlevelsesevne statistik forud for enhver yderligere tilladelse . Som svar , var en anden undersøgelse foretaget med over 500 kandidater med fremskreden prostatakræft og Provenge , igen klarede sig bedre end forventet i forhold til placebo resultater . Alle disse nye oplysninger er meget opmuntrende .

Get Your Dictionary


Som resultater og faglige rapporter er offentliggjort , forståelse medicinsk terminologi vil være afgørende for evnen til at forstå udviklingen af disse fremtidige behandlinger . Disse behandlinger er kendt som den nye klasse af Active Cellular Immunterapi 's ( ACI ) og denne betegnelse vil blive brugt ofte . Dens definition bruger aktivt eller levende celler og blande det med sædvanligvis en syntetisk stof . Nye ord vil begynde at holde op som et ord i denne vaccine Provenge bliver omkring .

Løftet

Vaccinen anvendes til at fremkalde et immunrespons fra din prostata specifikt antigen eller ( PSA ) , et protein , der angiver , hvis kræft er til stede i prostata . Ifølge James L. kløften , M. D. , Ph. D. , fra Center for Cancer Research " Udvikling af en alternativ metode til forvaltning vaccine terapi , der er veltolereret af de fleste patienter og producerer lignende immunrespons til standard metoder kan bidrage yderligere til udviklingen af vaccinen behandlinger for prostatakræft . "

Løftet om disse nye ACI protokoller er fantastisk , og det største håb for alle er, at de virker. At videnskabsmand , ved hjælp af aktive levende celler , kan styrke immunforsvaret reaktion på kampen off denne ødelæggende sygdom .

The Final Word

Nye og forunderlige opdagelser sker næsten på daglig basis, og opfindelsen /opdagelsen af Provenge er , men kun én. Mange andre produkter er i det medicinske pipeline , medicin , der tilbyder meget lovende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------